Tuorein sisältö

His Dark Materials 2-6: häkämyrkytys tappaa todennäköisemmin kuin Lostin ja tämän teoksen savulonkerot

15.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 1453 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Malice


Star Trek: Discoveryn ja The Mandalorianin päähenkilöiden kursseja korjattiin väliintuloilla. Ehkä kauden lähestyvä päätös ehtii tehdä saman Lyralle, joka hohhailee aikuisten ihastellessa, että "näin on ennustettu". Sankareiden matkat ovat olleet pirun epämääräisiä viimeaikoina. Kun hilpeä tuima pikkutyttö yritti tappaa Lyran, ihan innostuin.

Trilogian keskimmäinen näytös lähestyy loppuaan. Silti muutkin hahmot hohhailevat kuin koneessa olisi pidennetyn Taru sormusten herrasta -trilogian ensimmäinen levy kuudesta. Hahmot ovat kerääntymässä kaupunkiin. Savulonkeroista ja enkeleistä ei ole tarjottu yhtä paljon tietoa ja vilautuksia yhteensäkään kuin mainittu levy tarjoaa sormusaaveista.

Mutta nyt lonkero tekee jotain? Ei. Lentävät savulonkerot voivat syödä sielusi, jos olet sielueläintä ulkoiluttava kävelevä aikuinen ilman puukkoa. Paikalla on 1. lapsia, 2. aikuinen ilman eläintä, 3. eläimen ovelasti kätkevä aikuinen, 4. aikuinen, jonka eläin on yleensäkin piilossa, 5. aikuisia ilmalaivassa, ja 6. aikuisia, joita suojelee Salaperäinen veitsi. Heillä ei ole hätää, mutta noin muuten savulonkerot ovat tosi pahoja.

Dialogin lausunta on niin hidasta, että tämä olisi tilaisuus rikkoa periaatteet ja kokeilla Netflixin 1,5x-nappia, jos olisimme siellä. Tutut asiat sanotaan uudestaan. Pitää jännittää, onko puukkopoika, joka kävelee kompassitytön kanssa, aidosti se ennustettu puukkopoika, joka kävelee kompassitytön kanssa. Huaah...!!

Lopussa on aina 2 sekuntia toimintaa. Nyt on ainakin 5, joten tajusin ihme shamaanin pudottavan pahisten ilmalaivoja luonnonvoimilla. Voisinpa vain luopua toivosta.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mortal Kombat -leffa... Amerikkalainen kitar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova