Tuorein sisältö

Metallican Kirk Hammett muistelee ensimmäistä tapaamistaan Larsin ja Jamesin kanssa: 'He eivät muista'

21.12.2020 klo 21.09 | Luettu: 1059 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Gibson TV:n haastattelussa Metallican Kirk Hammett muistelee ensimmäistä tapaamistaan Metallican tyyppien kanssa. Kirkin mukaan Lars (Ulrich) ja James (Hetfield) eivät muista heidän ensimmäistä keskusteluaan, tai koko tapaamista.

Mennään kauas 80-luvulle, vuoteen 1982. Hammett muistaa silloisen bändinsä Exoduksen laulajan Paul Baloffin keuhkonneen eräänä päivänä Metallicasta, "He ovat niin heavy". Hammett muistaa miettineensä että Metallica on maailman paras nimi metallibändille.

Metallicalla sattui olemaan keikka samana iltana ja lopulta Hammett oli eturivissä, kaikkiaan paikalla oli noin 15 ihmistä!

"Pari kuukautta tuosta keikasta, San Franciscon Old Waldorfissa Exodus soitti ensimmäistä kertaa "Metal Mondays" -keikalla. Saimme keikan, koska tunsimme illan pääesiintyjän tyyppejä. Kyseessä oli Laaz Rockit. Metallica soitti keskimmäisenä. Ajattelimme että oli tosi coolia soittaa Metallican kanssa. Muistan että Exoduksen keikan aikana paikalla oli noin sata ihmistä. Kuin Metallican oli aika nousta lavalle, klubi oli aivan ääriään myöten täynnä porukkaa. Metallica soitti 45 minuuttia ja paikka tyhjeni, Laaz Rockitin keikan aikana paikalla oli enää noin 30 ihmistä. Seuraavana iltana oli Metal Mania -lehden tukikeikka ja meitä pyydettiin soittamaan. Tuolloin paikalla olivat vain me ja Metallica. Tapasin tuolloin Metallican tyypit ensimmäistä kertaa, Mabuhay Gardensin takahuoneessa. Hauska sattuma, että vuosien jälkeen kun asiasta kysyttiin minulta - missä tapasitte ensimmäisen kerran, no Mabuhay takahuoneessa, Lars ja James eivät muistaneet koko tapaamista".

Huhtikuussa 1983 Hammett sai soiton Metallican leiristä ja vaihtoi bändiä lennosta. Exoduksen tyypit ottivat kunnolla lämpöä, Hammett muistaa saaneensa Paul Baloffin kaljat niskaansa. "En voi uskoa, että teet näin Kirk".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raised by Wolves 1-3... Ressu Redford kommen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova