Tuorein sisältö

Hollywoodin juorukellonsoittaja II

21.07.2007 klo 10.15 | Luettu: 1989 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Juorukellonsoittaja keräsi toistamiseen yhteen muutaman sekundauutisen viikon varrelta. Teemaksi tuli ikään kuin itsestään kauhu.

Ainoa kuulemisen arvoinen uutinen, jota kukaan ei tosin kuulla halua, on se, ettei visionääri Christophe Gans (Susien Klaani) ohjaa toista Silent Hill -elokuvaa, eikä Roger Avary (Pulp Fiction) kirjoita sitä. Parivaljakon ensimmäisellä videopeliin perustuvalla leffalla on faninsa ja vihaajansa, joista jälkimmäisetkään tuskin riemuitsisivat, vaikka ohjaajaksi vaihtuisi "kokeneempi" pelimies, kuten Paul W.S. Anderson tai Uwe Boll. Gans todistaa olevansa aito fransmanni toivoessaan, että myös jatko-osan ohjaisi joku ranskalainen.

Ympäri nettiä on uutisoitu, että toinen Salaiset Kansiot -elokuva on tulossa. Miten niin on? No kun Fox Mulder itse, David Duchovny, joka on väittänyt samaa jo vuosikausia, on kohta ehkä jopa pääsemässä ensimmäistä kertaa lukemaan käsikirjoitusta. Miellyttävänä lisähuhuna mahdollisessa leffassa nähdään mahdollisesti myös Gillian Anderson, josta pidin mahdollisesti enemmän viisitoistavuotiaana, kun se tuntui vielä mahdolliselta, että kaikki ne mahdottoman mielenkiintoiset kuvat ovat aitoja.

On kai se ihan tervettä, että epäonnistuneesta elokuvasta tuotetaan uusversio, eikä valmiiksi toimivasta klassikosta, kuten yleensä. Mutta riemuitako vai lyödäkö päänsä seinään, kun täysin kädetön ohjaaja-käsikirjoittaja John Carl Buechler (Friday the 13th Part VII) ilmoittaa tekevänsä Taru Sormusten Herrasta -mittaluokan uusversion omasta hengenvaarallisen laaduttomasta leffastaan Troll - maailman huonoimpien elokuvien joukkoon luettavasta kauhufantasiasta, jonka jatko-osa, jota kukaan ei ole nähnyt, on kuulemma vieläkin huonompi. Kuka on antanut äijälle rahaa? Luultavasti markkinointipäällikkö, tajutessaan ettei alkuperäisessä leffassa ole vain yhtä, vaan kaksi hahmoa nimeltä Harry Potter (junior ja senior).

Yleinen mieliala tuntuu olevan se, että kauhusarja Saw leviää käsiin kun neljäs osa saapuu teattereihin. Nyt teoriaa on tukemassa myös sarjan vakiokalustoon kuuluva Donnie Wahlberg. Näyttelijä on toivonut kuolevansa jo pitkään - eikä hän kovin elävältä uusimpien osien jälkeen näytäkään -, mutta tuottajat jatkavat miehen kiusaamista luultavasti sopimukseen vedoten. Wahlbergin pojalla on ihan tosissaan palamassa kiinni.

Punaisista uutisista keltaiseen kevennykseen. Yksi The Simpsons Movien mainoskampanjoista sai meillä oikein oman uutisensa, mutta käyttäjien valokuvat springfieldiläisiksi muuttava generaattori ansaitsee vain linkin. Tässä on olevinaan juorukellonsoittaja itse:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sopranos kahmi Emmy-... Lindsay Lohanin elok... >

Keskustelut (1 viestiä)

Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

21.07.2007 klo 16.27

Silent Hill 2 ja Saw 4 ovat tämän hetkisen tilanteen mielenkiintoisimpia tapauksia. Molemmissa on valtava potentiaali muuttua täydeksi kuraksi... Sawissa ehkä hieman enemmän.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova