Tuorein sisältö

Raised by Wolves 1-6: robotin eroottiset fantasiat ovat tietenkin japanilaistyyppisiä

20.01.2021 klo 23.00 | Luettu: 1068 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Lost Paradise


No niin, äitirobotti saavutti 100% inhimillisyyden. Isä huomauttaa, että lasten kanssa kannattaisi viettää aikaa, mutta äiti luuhaa netissä, jossa usko omiin totuuksiin vahvistuu ja hologrammin kanssa voi kuvitella pussailevansa. Samaan aikaan pojasta on tulossa kone? Pojan mielestä kaverin kanssa ei tarvitse riidellä, vaikka he uskovat taikuuteen eri tavalla! No, pian pennut mätkivät.

Vähemmän ivallisesti ilmaistuna äitirobotille on ohjelmoitu kyky inhimillisiin tarpeisiin, jotka sotkeutuvat taas uhkaavaan toiseuden tuntuun. Jakson puolivälistä eteenpäin sarja on elementissään. Robotti ei ole orjallinen kopio ihmisistä, mutta virtuaalitodellisuudessa hän kuvittelee harrastavansa yhdyntää - rituaalimaisesti temppelissä - valkoisen mällin vyöryessä yli. Hik. Kun hihhulit yrittävät tuhota hänet näillä main, hän vaikuttaa seksuaalisia patoumia symboloivalta taruhirviöltä.

Ehdin huolimattomasti toivoa, että kaikki kuolevat ja sarja lähtee tutkimattomille poluille (kuten 1. jakso lupasi), vaikka hihhulien ryhmäkemioissa on potentiaalia. Sitten noin kaikki hihhulit oikeasti kuolivat ja isäkin kosahti jälleen. Jaksossa on vahvempaa väliaikaorgasmin tuntua kuin monien kausien lopussa, kun päähihhuli vieläpä voittaa äitirobotin, mutta armahtaa hänet kuullessaan yhä selvempiä kuiskauksia päässään. Jokin ajaa heitä samaan suuntaan?

Haistan Lostin ja Prometheuksen tyyppisen ansan. On mahdollista, ettei tekijöillä ole aavistustakaan siitä, mitä on tapahtumassa, kun konkretia jää vähäiseksi. Dopamiini kannattaa silti ottaa, kun sitä tarjotaan.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< McG polkaisee käynti... Marvelin She-Hulk vä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova