Tuorein sisältö

Marvelin She-Hulk värväsi toisenkin vakituisen näyttelijän

20.01.2021 klo 22.00 | Luettu: 1370 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ensi vuonna alkava She-Hulk on takuulla erilainen Marvel-sarja, sillä päähenkilö on juristi, joka voi muuttua vihreäksi jätiksi saatuaan verensiirron serkultaan Bruce Bannerilta eli Hulkilta. Pääosassa nähdään Tatiana Maslany, joka tunnetaan mm. sarjoista Orphan Black ja Perry Mason. Mark Ruffalo palaa Bruceksi ja Tim Roth Emil Blonskyksi eli Abominationiksi.

On todennäköistä, että herrat vain vierailevat jaksossa tai parissa. Vakiokaartiin kuuluu tuoreen tiedon mukaan Ginger Gonzaga (kuvassa), joka on esiintynyt mm. sarjoissa Kidding ja Space Force. Gonzaga näyttelee She-Hulkin eli Jennifer Waltersin parasta ystävää.

Netissä on veikattu muun muassa, että hahmo saattaa olla Hellcat eli Patsy Walker, joka on avustanut She-Hulkia yksityisetsivänä, mutta Walkerista on jo nähty versio Netflixin Marvel-sarjoissa. Joku veikkaa, että ne sarjat on unohdettu, mutta liikkeellä on huhu, jonka mukaan Krysten Ritter palaa Jessica Jonesiksi She-Hulkissa - ja juristi on muuten Daredevilkin. Nähtäväksi jää.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Raised by Wolves 1-6... Hitchcockin leffoist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova