Tuorein sisältö

The Stand 5/9: jopa saatanallisempaa menoa kuin Ruotsin laivalla

21.01.2021 klo 23.15 | Luettu: 554 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5:
Fear and Loathing in New Vegas


Paha leiri on yhtä kuin orgiat, jossa sahataan ruumiita uima-altaassa. Joku imppaa jauhoa ja sanoo vuhuu, koska tämä se on elämää. Ehkä ei ole tarkoituskaan hämmästyä. Vakoojat halinallejen lähiöstä ovat jo täällä. Kiltti pönttö jätti, joka voi toimia vakoojana vain jos käsikirjoitus käskee, siivoaa ruumiita. Edes se ei siis ole ajan väärti, tunnelmia maalaileva sivujuoni; katsoja vain pudotetaan sinne sun tänne ja olennaista selkeytetään, jos on tarve.

Yksi tekijöistä on Josh Boone ja havaitsen löyhiä yhtäläisyyksiä hänen The New Mutants -leffaansa. Kumpaakin teosta on ajateltu, mutta liian pienellä pollalla. Monista hahmoista olisi kiva tietää lisää, joten kun korjausliikkeet tulevat, ei ole liian myöhäistä, vaikka on melko myöhäistä.

Tarinan puolivälissä tahtoisin järkyttyä totuuksista tärkeän hahmon seurassa. Sen sijaan satunnainen vakooja onnistuu kuolemaan sekunnissa tökättyään kaulaansa lasinsirpaleella, kun pahis pelottelee taikavoimilla. Puolet ajasta menee lähiössä, jossa tilanteet kulkevat loogisesti, mutteivät erikoisesti. Pahiksen manipuloimille nilkeille annetaan hitusen syvyyttä muiden epäillessä heitä.

Aikaa sitten joku pohti kuvien perusteella, onko New Vegas vanhentunutta kerrontaa. Oletin huomion olevan se, että nörttimessujen, pride-paraatien, Instagram-cosplayn ja Pokémon-pornoparodioiden aikakaudella karnevaalit eivät automaattisesti vaikuta uhalta lähiön kilteille taviksille. Muistin tuon ennen jaksoa ja nyt kun tekstini vaikutti lyhyeltä, mutten jakson aikana.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4 --- Jakso 6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Raised by Wolves 1-7... Faith No Moren Mike ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

22.01.2021 klo 01.45 1 tykkää tästä

Truth is, the game was rigged from the start.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova