Tuorein sisältö

The Stand 6/9: Ezra Miller ja kaikkien full retard -suoritusten äiti

25.01.2021 klo 23.00 | Luettu: 2326 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 6:
The Vigil


Räjähdyksille tumputtava nilkki on niin tärkeä hahmo, että Flagg pukeutuu tulevan joulun hengeksi häntä puhutellakseen ja näyttelijäksi on värvätty Ezra Miller. Kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä (sarjan loppusuoralla). Uikutanpa mitä vaan, tahtoisin sarjan jatkuvan romaania pidempään ja käsittelevän Flaggin loppuun, sillä Musta torni -uutisia ja muuta umpikujaan johtavaa Stephen King -soopaa on tullut luettua ja kirjoitettua pieni ikuisuus.

Pommitumputtaja on pimeä full retard -versio Poliisiopiston Zedistä ja jostakin Mad Maxin sivuhahmosta. Hryäääh! Kiäääh! Kuolattuaan ohimennen teurastuksesta ja orgioista koostuvalle pahiskulttuurille, hän lähtee etsimään ydinpommia, Flaggin mennessä marjaan kiusaamaan Whoopi Goldbergiä. Nunnia & konnia -sessio ilmoittaa edustavansa raamatullista vastakkainasettelua. Eikö jonkin tämän pitäisi tuntua joltakin? Syytän kaikesta etäännyttävää rakennetta.

Sain kiinni parista korresta lopussa. Flagg makeilee ja uhoaa, koska hän kokee itsensä uhatuksi ja uhattu eläin voi olla pelottavampi. Sitten on se toinen pomminilkki (ei Miller). Hyvisten lähiössä hän räjäyttää yhden hahmon, jonka muistat nähneesi aiemmin, ja jo etukäteen näyttelijöiden reaktiot vihjaavat, että jollakin tällä on jotakin väliä. Ok.

Mitä veikkaat kiltin tyhmän jätin tehneen ennen maailmanloppua? Hän kikatti Paavo Pesusienelle tikkaria imien? Viimeaikoina hän on kärrännyt ihmisten kappaleita vakoillessaan teurastamossa. Vasta nyt, kun hän pakenee ruumiiden seassa, saamme lyhyen reaktio-otoksen äijän fiiliksistä. Se tässä mättää.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5 --- Jakso 7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcher: Blood O... Juorut lupailevat Ha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova