Tuorein sisältö

Disneyn Raya and the Last Dragon tarjoaa vähän Sisua eli sen lohikäärmeen uudessa trailerissa

26.01.2021 klo 19.00 | Luettu: 355 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaipasitko Mushua, kun katsoit Mulanin uuden version? Seuraava Disney-animaatio Raya and the Last Dragon esittelee ensimmäisen version lohikäärmeestä nimeltä Sisu. Mushun tavoin Sisu ei ole se kaikkien aikojen pätevin lohikäärme, mutta jos hän on viimeinen, hänen täytyy olla suhteellisen pätevä. Awkwafina lainaa hänelle äänensä.

Leffa sijoittuu aasialaisista kulttuureista inspiroituneeseen fantasiamaailmaan. Tuleeko mieleen kulttipiirretty Avatar: The Last Airbender? Raya ei ole inspiroitunut Avatarista, mutta yksi Rayan tuottajista on todennut, että myös Avatar on kaunis versio näistä ideoista ja vertailu on tervetullutta.

Ensi-ilta on 5. maaliskuuta. Yhdysvalloissa leffa saapuu samana päivänä teattereihin ja Disney+ -palveluun, mutta Disney+ -käyttäjät joutuvat pulittamaan korkean lisämaksun kuten Mulanin tapauksessa. Se on epäselvää, miten käy muualla. Suomessa Mulania ei ollut mahdollista katsoa syksyllä lisähintaan, vaan Mulan debytoi vasta joulukuussa osana normaalia kuukausitilausta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< CIA:n salaisessa van... Iron Maiden -kitaris... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova