Tuorein sisältö

Putouksesta tutun 11-vuotiaan Kuura Rossin tähdittämä koko perheen elokuva siirtyy syksyyn

28.01.2021 klo 14.45 | Luettu: 1230 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juha Wuolijoen ohjaaman Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvan ensi-ilta siirtyy koronarajoitusten johdosta syksyyn. Snapper Films Oy:n tuottaman elokuvan oli tarkoitus tulla elokuvateattereihin helmikuussa piristämään koululaisten talvilomaa.

Koko perheen elokuva Vinski ja näkymättömyyspulveri perustuu Aapelin kirjaan Koko kaupungin Vinski (1954). Elokuvan käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Jari Olavi Rantala, Mauri Ahola ja Juha Wuolijoki.

Elokuvan pääosissa nähdään Vinski (Kuura Rossi), Antero (Mikko Leppilampi), Krista (Pirjo Heikkilä) sekä apteekkari (Martti Suosalo).

Kuura Rossi on ihastuttanut Putous-ohjelmassa, jossa Kuuran esittämät roolit isää koutsaavana lätkäpoikana ja nuorena McGyverina ovat herättäneet runsaasti positiivisia kommentteja.

Vinski ja näkymättömyyspulveri sijoittuu kuvitteelliseen Hömpstadin kaupunkiin, joka on joutunut röyhkeän rikosaallon kouriin. Murrot ja ryöstöt ovat osa kaupunkilaisten todellisuutta, ja poliisia auttamaan tarvittaisiin nyt todellinen supersankari. Ratkaisu löytyy näkymättömyyspulverista.

(Nelonen)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sideways vahvisti re... The Stand 7/9: hitto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova