Tuorein sisältö

Poliisi kielsi Pete Dohertyn festarikeikan - festari peruuntui!

20.08.2008 klo 15.22 | Luettu: 3289 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huumehöyryisen maineen ansainnut Pete Doherty yhdessä yhtyeensä Babyshamblesin kanssa aiheutti välillisesti Brittiläisen festarin peruuntumisen. Viranomaiset päättivät kieltää Babyshamblesin esiintymisen - koska oli odotettavissa keikan aiheuttavan järjestyksenpitohäiriöitä...

Wiltshiren Moonfest oli tarkoitus järjestää elokuun viimeisenä viikonloppuna. Doherty bändeineen oli buukattu perjantain ja koko festarin vetonaulaksi. Poliisit saivat kuitenkin päähänsä bändin esiintymisten olevan vaaraksi yleiselle järjestykselle. Niinpä viranomaiset peruuttivat luvat koko perjantain osalta - ei vain Babyshamblesin esiintymisen suhteen.

Britannian lakien mukaan viranomaisilla on oikeus kieltää tapahtuma, jos on odotettavissa yleistä häiriötä ja epäjärjestystä. Niinpä Moonfest joutui laittamaan lapun luukulle - festari peruttiin pääesiintyjän menetyksen johdosta.

Oliko perjantain peruuntumiselle muitankin syitä, ainakin järjestävä taho väitti ilmoittaneensa viranomaisille riitävän määrän järjestysmiehiä...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lost In Music tuo ku... Jenkkibändin saksofo... >

Keskustelut (3 viestiä)

Tane

Rekisteröitynyt 26.06.2007

20.08.2008 klo 16.20

Suomessa taitaa olla sama oikeus poliisilla. Hyvä vaan että narkkarien keikka jätettiin soittamatta
lainaa
taneli

20.08.2008 klo 16.39

on se kumma että viranomaiset estää artistin leipä työn teon. rehellisellä meiningillä yrittää saada latinsa elämiseen/huumeisiin.olis varmaan parempi että kävis vaikka pölliis TANEN autostreot.
lainaa
Ree

20.08.2008 klo 16.50

Tanella tuskin on autostereoita noilla jyrkkyysasteilla.

http://www.youtube.com/watch?v=J10w3FuCwfQ
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova