Tuorein sisältö

Voi turhuuden purot: Uno-peliin perustuva leffa on tulossa

05.02.2021 klo 14.15 | Luettu: 1600 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Lelu- ja lautapelileffojen buumi vaikutti kuihtuvan, mutta Mattel ei ole luopunut suunnitelmista ja firma on avoin uusillekin ideoille.

Kehitteillä on nyt elokuva, joka perustuu klassiseen Uno-korttipeliin. Luettuani lähdeuutisesta pelkän otsikon, vilkaisin Wikipediasta, onko ketään kusetettu, mutta ilmeisesti ei ole. Pelin loi amerikkalainen parturi Merle Robbins, joka sai isolta firmalta sekä kertakorvauksen että rojalteja. Oscar-tason draama on siis poissuljettu.

Voisiko kyseessä olla perutun Monopoly-leffan tyylinen fantasia, jossa joku päätyy Uno-maailmaan seikkailemaan yhdessä "villien korttien" kuten Skipin ja Reversen kanssa? Luetaan se lähde:

Leffa on tietenkin ryöstökomedia, joka sijoittuu Atlantan hip-hop-kulttuurin keskelle. Elokuvasta How High 2 tuttu Lil Yachty tuottaa ja saattaa näytellä pääosaa. Hän on räppäri, joka on pelannut Unoa, joten "siitä se idea sitten lähti?"

Mattel tahtoo leffan myös View Master -laitteesta, "maagisesta kasipallosta" ja monista tarinan kertovista leluistaan, eli mm. Barbiesta ja He-Manista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Unholy Winter Fest s... Suoria KHL- ja NHL-o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova