Tuorein sisältö

Matchbox- ja Hot Wheels -autojen erot avautunevat näytellyissä vauhtifilmeissä

20.07.2022 klo 23.00 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Mattel omistaa nykyään Matchbox- ja Hot Wheels -brändit, jotka kisasivat aikanaan pienten leluautojen herruudesta. Autot ovat saman kokoisia. Monopoliaseman turvin Mattel vaalii sitä käsitystä, että Matchbox-autot ovat realistisempia ja Hot Wheels -autot fantastisempia. Hot Wheels -autot saattavat tehdä loikkia dinosaurusten yli, Matchboxin leikkisettien ollessa hillitympiä (yleensä).

Molemmista aiheista kehitellään näyteltyä elokuvaa. Hot Wheels -leffaa on kuvailtu talla pohjassa kiitäväksi vauhtifilmiksi, joka esittelee kuumimpien kaarojen ohella myös moottoripyöriä ja monsteriautoja.

Matchbox-leffa ottaa askeleita juuri nyt. Yhteistyökumppaniksi on lähtenyt Skydance Media, joka tuottaa mm. Tom Cruisen elokuvia. Kirjoittajaksi on palkattu David Coggeshall, joka on työskennellyt kauhuaiheiden kuten Scream-tv-sarjan parissa.

Matchbox-leffasta tulee eri puolille maailmaa sijoittuva seikkailu, joka pyrkii kunnioittamaan sitä mielikuvituksellista toimintaa, jota fanit näkevät päissään autoilla leikkiessään. Todennäköisesti leffa ei siis kerro miniautoista, vaikka sen nimi on "Tulitikkuaski".

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Picard 2-... Black Sabbathin uusi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Purkumies

21.07.2022 klo 00.03

Entäs Gorgi Juniors?
lainaa
Fatmanbob

21.07.2022 klo 10.54

Majorette on edelleen olemassa myös.
Ja ainakin +30v sitten autot olivat huomattavasti laadukkaampia kuin matchboxin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova