Tuorein sisältö

Taas mentiin: Ihmemaa Oz, Ihmemaa Oz ja Ihmemaa Oz ovat tulossa kankaille

10.02.2021 klo 15.40 | Luettu: 1511 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viime vuosikymmenellä nähtiin parikin Ihmemaa Oz -buumia: ensin joka toinen studio uhosi tekevänsä aiheesta elokuvan ja sitten tv-sarjojakin oli kehitteillä puolentusinaa. Muutama projekti toteutui, mutta kaikki eivät.

Tuoretta tietoa on se, että New Line Cinema kehittelee Ihmemaa Ozin uutta versiota. Ohjauksesta vastaa Nicole Kassell, joka on työstänyt mm. Watchmen-sarjaa. Leffa perustuu L. Frank Baumin alkuperäiseen kirjaan The Wonderful Wizard of Oz ja osittain vuoden 1939 elokuvaan. Kengät ovat punaiset.

Tuore uutinen on sekin, että Lego-elokuvia tehtaillut Animal Logic -studio väsää animaatiomusikaalin, joka perustuu Michael Morpurgon ja Emma Chichester Clarkin kirjaan Toto: The Dog-Gone Amazing Story of the Wizard of Oz. Näkökulma on siis Ozin sankarittarelle kuuluvan Toto-koiran.

Viime viikolla paljastui, että Crazy Rich Asians -ohjaaja Jon M. Chu ottaa komentoon Universalin Wicked-elokuvan, joka on ollut kehitteillä vuodesta 2004 lähtien. Leffan piti valmistua tänä vuonna, mutta koronavirus lykkäsi tuotantoa ja ohjaaja Stephen Daldry joutui lähtemään. Wicked perustuu suosittuun lavamusikaaliin, joka panostaa Ozin noitien näkökulmaan.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sandra Bullock lähte... Nähdäänko Britney jä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.02.2021 klo 15.50 1 tykkää tästä

Tämä saattaa olla minun vikani, sillä pyöritin "Ding-Dong the Witch is Dead" -kohtausta tauotta YouTubessa Yhdysvaltain vaaleja seuratessani.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova