Tuorein sisältö

Kelpaisiko kuusi elokuvaa Thaimaan luolapelastuksesta?

21.07.2018 klo 17.30 | Luettu: 1156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Pitää takoa, kun nauta on kuuma."
- Tuntematon pornotähti

Kuten uutisia seurannut väkisinkin tietää, 11–16-vuotiaista pojista koostunut jalkapallojoukkue ja heidän valmentajansa jumittuivat tutkimaansa luolaan Thaimaassa 23. kesäkuuta. Rankkasateen nostama vesi sulki reitit ulos. Maailma seurasi pelastusyrityksiä ja kaikki saatiin vapauteen 10. heinäkuuta. Operaatioon osallistui myös suomalainen sukeltaja Mikko Paasi.

Thaimaan viranomaisten mukaan aiheesta on kehitteillä kuusi elokuvaa. Thaimaan kulttuuriministeriö perustaa komission, joka valvoo projekteja: komissio huolehtii mm. oikeuksista, oikeellisuudesta, Thaimaasta annetusta kuvasta ja siitä, ettei kuvauspaikoille käy köpelösti.

Aihetta vaanii viisi kansainvälistä tuotantoyhtiötä ja yksi thaimaalainen. Vähintään yksi projekteista on dokumenttielokuva.

Thaimaalainen DeWarrenne Productions (Mechanic Resurrection) aikoo panostaa paikallisuuteen ja nimeämättömiin sankareihin. Uskonnollisista elokuvista tuttu Pure Flix Entertainment (God's Not Dead) tahtoo kertoa inspiroivan tarinan. Ivanhoe Picturesille työskentelevä ohjaaja Jon M. Chu (Step Up 3D, G.I. Joe: Kosto) vannoo, ettei hän anna kauniista tarinasta tulla liian hollywoodmaista. Kuvassa on Chun G.I. Joe -operaatio.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: Anna ... Taru Harry Potteria ... >

Keskustelut (2 viestiä)

wgohvniwo

21.07.2018 klo 21.39 4 tykkää tästä

loisipa joku taman ihan yli. stallonet, the rockit ja muut sukeltamaan lapsia pois samalla kun on uhka etta jattilaislepakkohamahakit ovat tulossa syomaan lapset ja korea valmistelee ydiniskua luolaan estaakseen taman. mutta joku lapsista tietaa jotain salaista niin joku salainen organisaatio lahettaa myos omat ninjansa hiljentamaan tuon valitun lapsen
bcsaipcnvavojp

21.07.2018 klo 21.42 3 tykkää tästä

kiefer sutherland on naiden ninjojen johtaja ja lopussa seuraa nyrkkitappelu stallonen ja kieferin valilla

Kirjoita kommentti

93702

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova