Tuorein sisältö

Tähän Barack Obaman ja Netflixin yhteistyö luonnollisesti johti: Vohvis ja Mochi -traileri

11.02.2021 klo 20.30 | Luettu: 419 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yhdysvaltain entisellä presidentillä Barack Obamalla ja hänen vaimollaan Michelle Obamalla on tuotantotalo ja yhteistyösopimus Netflixin kanssa. Sehän käy järkeen. Pariskunta on askarrellut Michellestä kertovan Becoming-dokumentin, joka kytkeytyy hänen kirjaansa, ja heidän firmaltaan on tulossa dokumentteja muista yleisemmistä aiheista. Eläköitynyt valtiomies koettaa vähän parantaa maailmaa ja tienata roposen uuteen kiikkutuoliin.

16. maaliskuuta Netflixissä alkaa sarja Vohvis ja Mochi, jossa Michelle kokkaa yhdessä nukkejen kanssa ja tutustuu erilaisiin ruokakulttuureihin. Idean syntyä on verrattu maailmalla Mad Libs -sanapeliin, jossa karkeasti ilmaistuna vedetään hatusta satunnaisia sanoja. Ehkä Barack itse voi liittoutua... Extreme Duudsonien kanssa... Speden Spelien uudessa versiossa, joka... kuvataan avaruusasemalla.

Varsinainen idea on tietenkin laajentaa lasten makumaailmaa ja maailmankuvaa söpöillen. Muppettien ja Seesamtien tyyliin sarjassa nähdään useita julkkisvieraita.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Stand 9/9: uutta... Sabaton julkaisee uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova