Tuorein sisältö

Nyt kehtaa sanoa, että Christian Bale on lähes tunnistamaton: Vice-traileri

03.10.2018 klo 17.30 | Luettu: 2722 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Allekirjoittaneen reaktio väittämään "näyttelijä on tunnistamaton" on lähes poikkeuksetta "juu, ei ole". Sellaisten kykyjen kuin Christian Balen kasvot symboloivat valmiiksi niin monia asioita, että pieni virnistys valokuvassa paljastaa sielun, vaikka siniseksi meikatun näyttelijän päässä olisivat tuntosarvet. Bale näyttelee varapresidentti Dick Cheneytä elokuvassa Vice. Tällä kertaa hän on - väittääkseni - lähes tunnistamaton, kunnes hän liikuttaa suutaan ja sieltä tulee ääniä. Meikkaus-Oscaria tavoitellaan vähintäänkin.

"Vice" viittaa sanaan "vara", mutta myös sanaan "pahe". Cheney haali paljon valtaa presidentti George W. Bushin pässinpäisyyden johdosta: häntä on kuvailtu Yhdysvaltain historian vaikutusvaltaisimmaksi varapresidentiksi. Muun muassa terrorismin vastaisen sodan mokat ja vääryydet ovat osittain hänen syytään.

Elokuva käsittelee aihetta humoristisesti. Ohjaaja ja kirjoittaja Adam McKay väsäsi sellaisia komedioita kuin Uutisankkuri, kunnes hänen talouskriisisatiirinsa The Big Short voitti Oscarin käsikirjoituksesta ja hänestä tuli taiteilija.

Bushia näyttelee Sam Rockwell ja mukana ovat myös Amy Adams, Steve Carell ja Tyler Perry. Maailmanensi-ilta on joulukuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teatraalinen ruotsal... Eeppisten fantasiasa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova