Tuorein sisältö

Top Gun -kukko Miles Teller on Upseeri ja herrasmies

15.06.2024 klo 18.15 | Luettu: 2079 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Upseeri ja herrasmies (An Officer and a Gentleman) on vuonna 1982 valmistunut sotilasaiheinen romanttinen draama, jossa Richard Gere näytteli lentäjäksi tähtäävää miestä. Sankarin oli karistettava alkoholisoituneen sotilasisänsä negatiivinen perintö ja näytettävä arvonsa muillekin epäilijöille. Leffa oli saman kokoluokan hitti kuin vuonna 1986 valmistunut lentäjäelokuva Top Gun, eli tulot olivat noin 20-25 kertaa budjettia suuremmat. Leffa sai 6 Oscar-ehdokkuutta ja 2 voittoa.

Miles Teller on Upseeri ja herrasmies uudessa versiossa. Projektilla ei ole vielä ohjaajaa, mutta käsikirjoitusta on hiottu jo useamman kyvyn toimesta.

Teller on vakiinnuttanut asemansa sellaisilla elokuvilla kuin Whiplash, mutta hänen edellinen hittinsä on Top Gun: Maverick (2022, kuvassa), joten tässä ilmeisesti yritetään takoa valmiiksi kuumaa rautaa.

Tellerin Top Gun -hahmon koodinimi on "Kukko" (Rooster). Teller on itse ehdottanut Kukkoon keskittyvää elokuvaa, joka on alustavasti suunnitteilla. "Maverick" eli Tom Cruise todennäköisesti palaa siihen myös, jos se etenee.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Boys 4-3: tahdon... "Virallisesti paras"... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova