Tuorein sisältö

30 Coins 1-5: onko se pettämistä, jos et huomaa puolisosi olevan noidan seksilelu?

18.02.2021 klo 23.00 | Luettu: 1864 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
El doble


Variksenpelätin muuttui eläinlääkärin kadonneeksi mieheksi. Olento on pahan mummon kontrollissa, mikä luonnollisesti osoitetaan rakastelukohtauksella, jonka aikana mummokin ähkii; tämä voittaa perinteisen perseen vilauttamisen pilottijaksossa. Pelättijuonen useimmat mutkat ehditään päätellä, eikä se ole kuin puolet jaksosta.

Karpaasipappi oppi kardinaalin olevan pahis. Nyt pappi on jo vangittu ja häneltä ongitaan tietoja unimaassa, mutta hän onnistuu uneksimaan yhteyden palovammapappiin, joka on täten paikalla, kun karpaasi on kääntymässä kardinaalin puolelle. Häh? Unohdin tuosta sen, että kardinaali esittelee kuvioitaan kuin James Bond -roisto ja hänellä on villimpiä vaihtoehtoisia totuuksia kristinuskosta kuin Da Vinci -koodissa ja karpaasipappi saa tarjouksen, johon olisi melkein loogista tarttua.

Jos karpaasipappi uhraisi palovammapapin (vaikka jalosta syystä; pettääkseen kardinaalin myöhemmin), syyttäisin kerrontaa hutiloiduksi, mutta pelattuaan aikaa 2 sekuntia karpaasipappi ryhtyy James Bondiksi, jonka on taisteltava kentaurihämähäkkiä vastaan.

Ehkä jakso hutiloi. Periaatteessa hatusta arvottiin ylimääräistä unisoopaa, jotta palovammapappi voi teleportata mukaan. Huolestuneempi olen siitä, että inhosin Da Vinci -koodia, joka vääristeli kristinuskoa ilman hyvää syytä, mutta se kyllä riittää syyksi, jos Vatikaanin saatanallisuus on silkkaa kauhukomediaa. Hämiksen ja ilmeisesti seksipelättimen voi luoda tekniikalla, jolla Jeesuskin teki ihmeensä.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuutamolla-ohjelmass... Uuden Selviytyjät Su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova