Tuorein sisältö

The White Lotus 5/6: todellinen tohvelisankari puolustaa nyrkein koruja, joilla avioero estettiin

10.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 758 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 5:
The Lotus-Eaters


Hupsusti uliseva musiikki jaksaa inttää, että perusnormaali kyräily menee jonnekin. En katso tätä siksi, että 1. jakso lupasi murhan, mutta murhan lupaava sarja yllyttää odottamaan kärjistyksiä.

Hotellinjohtaja on tietenkin stressaantunut jäätyään kiinni housut kintuissa. Häntä inhoava asiakas tietenkin virnistelee. Pim pom, pim pom. Uliuli, uliuli. Pa-pa, paa-ah. Se siitä tänään.

Varakkaan perheen vieras on tympääntynyt "valkoiseen ylivaltaan" tai kaveriinsa, joten hän yllyttää alkuperäisasukasta varastamaan koruja. Ryöstön ratkaisemiseen tuskin tarvittaisiin Poirotia, vaikka se onnistuisi. Pääasiallinen merkitys on tässä vaiheessa se, että käsikähmä sallii perheenisän päteä (melkein). Ökykorut hän osti pahoitellakseen pettämistä, joten niiden menettämisen jälkeinen suosio on sitä priimaa aikuisten ironiaa HBO:lta, jota oletamme katsovamme.

Parhaiten näytellyssä osiossa hullu täti puhuu avoimesti hulluudestaan, mutta tuoretta panokaveria panettaa silti, mitä ehkä uskallamme pitää sympaattisena. Hieroja odottaa yhä rahoitusta tädiltä, mutta naamasta näkee, ettei hän pidä tätiä luotettavana, joten se juoni on käytännössä ohi?

Tyypit ovat sen verran itsetietoisia, ettei murha vaikuta loogiselta lopulta, joten millä todennäköisyydellä tiedossa on muuta kuin antikliimaksi? Sarja ei ole käänteinen murhamysteeri, jossa uhri paljastuu vasta lopussa, mutta studiopomo saattoi ehdotella sellaista keltaisella tarralapulla.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/6 --- Jakso 6/6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ryan Reynoldsin Free... Janne Kataja sai dia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova