Tuorein sisältö

30 Coins 1-6: Nancy Drew ja neiti Marple eivät ole tervetulleita tässä vaiheessa

20.02.2021 klo 21.00 | Luettu: 1213 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Guerra Santa


Maniaa seuraa romahdus. Jakso tuntuu siltä kuin hengästynyt kertoja käskisi kaverin pitää yleisön lämpimänä, kun hän koettaa keksiä lisää legendaa.

Karpaasipappi piileskelee sotivien muslimien keskellä risti sojossa, eli kerjää tarpeettomia ongelmia. Pormestari pyristelee irti asemastaan ja avioliitostaan, minkä ymmärtää, mutta hellyyttävimmillään hahmo oli, kun hän vaikutti olettavan, että kaikki on hänen vastuullaan. Eläinlääkäri riisuttiin loogisesti, kun hän luuli puolisonsa palanneen, mutta nyt hänellä on vaikeuksia pitää vaatteet päällä. Pidän "fanien palvelusta" kun hahmot on ensin esitelty, mutta kokonaisuus on se, ettei yksikään sankareista edistä juonta.

He ennemminkin jarruttavat, vaikkei pahuutta edes kampattu. Kylään saapuu kaksi etsivää ihmettelemään, miten paljon outoa on tapahtunut pienessä ajassa. Varmistuu, etteivät he tai ainakaan molemmat ole pahiksia. He ehtivät kuulla kylähullulta paikkansa pitävän kertauksen tapahtumista, mutta eivät tehdä mitään muiden salailun vuoksi.

Se on hyvä, että unimaailmaan palataan heti sen esittelyn jälkeen (toisin kuin peilimaailmaan), mutta toinen kerta olisi passeli tilaisuus asettaa säännöt, eikä tässä tarvittaisi kuin vaikkapa viittaus Raamatun kohtiin, joissa enkelit puhuvat unissa, tms.

On kouhkaa ja sivuhahmojen kuolemia; jakso ei ole tylsä, mutta se on banaali.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Synttärisankari Erik... Netflixin peli-anime... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova