Tuorein sisältö

30 Coins 1-2: Kimblen jokainen painallus tuntuu siltä kuin piru ampuisi papin taivaalle

09.02.2021 klo 13.20 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Ouija


Olen kiinnostuneempi sarjan itsetietoisuuden tasosta kuin juonesta, mutta kiinnostunut. Lehmän synnyttämästä ihmisestä kasvoi hämähäkki, mutta pormestari kallistuu sille kannalle, että kyseessä oli harhaa. Pappi tietää asioita, mutta kieltää kaiken ja jokin partajörrikän olemuksessa saa ihmettelemään, mihin hän uskoo, vaikka asian pitäisi olla selvä. Eläinlääkäri-parka vaikuttaa harhaiselta nalkuttajalta johdonmukaisesti toimiessaan. Enää en pelkää sotkevani häntä pormestarin nalkuttavaan vaimoon.

Ouija-lauta on supermarketin saatananpalvontaväline kuten Kimble ja jakson heikko lenkki. Olen Paranormal Activitystä lähtien olettanut, että kun henkiolento on täysmulkku, se noudattaa Ouijan sääntöjä huvikseen ja hetki sitten niin kävi The Stand -sarjassa. Tässä jaksossa laudan sormeilu tusinapentujen toimesta menee yliajalle, mutta lauta lienee vain mauste, kun mystinen taho - Juudasta palvovat antipaavit? - voivat hallita mieliä muutenkin.

Lukija varoitti, että sarja menee saippuaksi, ja jo dramaattinen espanjan kieli on tuonut mieleeni telenovela-parodiat. Pilottijakso oli hitaimmillaan salapoliisijännäri ja lienee terveintä odottaa sitä, vaikka pontevuutta löytyy yhä. Jokainen jakso ei voi vertautua kahteen klassikkoon, mutta Evil Dead II käy mielessä väkisinkin, kun pahojen voimien hallitsema tyttö käyttäytyy ylimielisesti ja viiltelee itseään - ja sitten katto repeää. Se on irrallinen tehoste, mutta tyyli ei särkyisi, jos hahmot Evil Deadin hengessä imaistaisiin menneisyyteen (alkutekstien tunnelmiin), joten tyylissä on makua.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michelle Rodriguez l... Rick and Mortyn luoj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova