Tuorein sisältö

Steve Lukather päivittää Toton riitaisilta raunioilta: 'Maksoimme nimestä, joten miksi emme käyttäisi sitä'

23.02.2021 klo 19.51 | Luettu: 402 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Toton johtohahmo Steve Lukather on kommentoinut bändin nykytilannetta ja edellisen version loppua.

Eonmusicin haastattelussa Lukatheria jututettiin soolojulkaisun "I Found the Sun Again" tiimoilta, joka ilmestyy 26.2.

Toto kiersi vuosina 2017-2019 "Forty Trips Around The Sun" -kiertueen voimin, jolla juhlistettiin bändin 40-vuotista uraa.

Samalla kiertue oli erään aikakauden loppu.

"Se oli katkeransuloista, sillä ilmassa oli lakiteknisiä kysymyksiä, porukan sisällä oli henkilöiden välistä kitkaa - kaikki alkoi hienosti ja päättyi surkeasti. Minulla ei ole asiasta enää huonoja fiiliksiä mutta se oli huono kokemus".

Lukather vertaa tilannetta pitkään avioliittoon, jonka loppu meni likaiseksi.

Lukater jatkaa Totoa yhdessä laulaja Joseph Williamsin kanssa. "Maksoimme nimestä, joten miksi emme käyttäisi sitä".

Lukather kommentoi myös kosketinsoittaja David Paichin tilannetta. Paich joutui jättäytymään edelliseltä kiertueelta terveysongelmien johdosta. Todennäköisesti terveysongelmat estävät Paichin osallistumisen Toton toimintaan myös jatkossa. Mitä tulee 73-vuotiaaseen laulajaan Bobby Kimballiin, hänellä on dementia.

"Olemme edelleen yhteyksissä, mutta hän on huonona. Kun hänen kanssaan juttelee, hän on hetken aivan normaali ja juuttuu sitten lapsuuden muistoihin tai vastaavaan".

Lukather kommentoi myös huhua, jonka mukaan valmisteilla olisi Toton koko uraa peilaava perusteellinen dokumentti. "Sellaista ei ole tulossa, koskaan. Tietyt osa-alueet ovat liian tulenarkoja, kuvioissa on myös lakiteknisiä seikkoja. Aloitin kylläkin dokumentin työstämisen mutta korona tuli väliin. Sony on mukana hankkeessa, kuten myös vieraita kuten Slash ja Ringo Starr. Mutta projekti odottaa parempia aikoja. Se tulee olemaan ainoa versio Toto-dokumentista, koska osa ihmisistä on kuollut ja osa ei suostu puhumaan. Jäsenet, jotka puhuvat, ovat oikeastaan vain minä, Joseph ja David Paich. En usko, että kovin montaa muuta on mahdollista saada ääneen".
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Snowpiercer 2-5: Dar... Armoton merituuli ja... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.02.2021 klo 20.28

Itselleni Lukather ja Paich ovat aina olleet yhtä kuin Toto, joten jos heistä toinen on mukana, se on OK. Williams on ilman muita terveyshuoliakin ollut viimeisen vuosikymmenen paremmassa esiintymiskunnossa kuin Kimball, Porin keikka 2019 oli mainio.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova