Tuorein sisältö

Brittiläinen metalliryhmä Architects julkaisi uutta

26.02.2021 klo 15.19 | Luettu: 335 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Englantilainen post-metalcore -yhtye Architects julkaisi tänään 26. helmikuuta yhdeksännen täyspitkänsä "For Those That Wish To Exist".

Architects ottaa itse tuottamalla albumillaan kantaa ihmiskunnan vastuusta ympäristön kuormittamisessa sekä tästä koituvista seurauksista. Architectsin miehistö on tullut entuudestaankin tutuksi eettisten arvojen ja ympäristöasioiden puolestapuhujina, ja he ovat tehneet yhteistyötä mm. Sea Shepherd -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa.

For Those That Wish To Exist jatkaa vuonna 2018 julkaistua kriitikoiden ylistämää Holy Hell -albumia, joka käsittelee edesmenneen kitaristin Tom Searlen menehtymisestä koitunutta traumaa, tuskaa ja epätoivoa.

Albumi liikkuu optimistisien ja negatiivisien aiheiden rajamailla, jonka myötä Architects kannustaa kaikkia panostamaan enemmän yhteiseen hyvinvointiin ja kyseenalaistamaan etabloituneita ympäristöä kuormittavia malleja.

Albumin singlet Meteor, Dead Butterflies, Black Lungs ja Animals ovat yhdessä striimanneet yli 30 miljoonaa ja keränneet YouTubessa yli 13 miljoonaa toistoa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bonnie Tyler julkais... WandaVision 8/9: kai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova