Tuorein sisältö

Enemmän tai vähemmän erilainen Teräsmies-leffa on suunnitteilla

26.02.2021 klo 20.15 | Luettu: 979 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uusi Teräsmies-elokuva on tulossa. Teräsmiehen kolmen uusimman leffan ohjaaja Zack Snyder väistyy ja jatkoa kehitellään tuottaja J.J. Abramsin Bad Robot -firmassa. Bad Robotin muita DC-projekteja ovat tv-sarjat Constantine ja Justice League Dark, jotka kertovat yliluonnollisiin uhkiin vastaavista sankareista.

Uuden Teräsmiehen kirjoittaa Ta-Nehisi Coates. Hän on nimekäs toimittaja ja politiikan kommentoija, joka on keskittynyt mm. afroamerikkalaisten kokemuksiin ja valkoiseen ylivaltaan. Hän on saanut kiitosta myös Marvelin Black Panther ja Captain America -sarjakuvien kirjoittajana.

Juonesta ei paljasteta mitään. Lähdeuutinen käyttää leffasta sanaa "reboot", mutta toisaalta muistuttaa, että Henry Cavill tahtoisi jatkaa pääroolissa. Coatesin uran huomioiden ei olisi yllättävää, jos nyt olisi tummaihoisen Teräsmiehen aika.

Ensi vuonna valmistuva The Flash -elokuva käsittelee vaihtoehtoisia todellisuuksia, joten DC:n jatkumo saatetaan pistää uusiksi siten kuin sarjakuvissa on usein käynyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< District 9:n jatko-o... Toto-miehet Lukather... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bub

26.02.2021 klo 21.30 5 tykkää tästä

Näillä tiedoilla 0/5.
lainaa
MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

27.02.2021 klo 01.25 2 tykkää tästä

Bub kirjoitti:
Näillä tiedoilla 0/5.

#yhyy
lainaa
joqhrn

27.02.2021 klo 18.28

itkettaa muitakin. dcn leffoja on koko ajan vaivannut outous kun lex luthoriksi ei voida palkata lex luthoria ja nama tiedot ei asiaa helpota. no jos kotiin sopeutumaton musta teris saisi edes jonkun vahemmistojengin silmissa ooh hienoa reaktion
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova