Tuorein sisältö

Superman: Legacy palkkasi Metamorphoksi Barry-sarjan hauskan muikelon Anthony Carriganin

13.07.2023 klo 19.30 | Luettu: 1092 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Anthony Carrigan näyttelee Metamorphoa elokuvassa Superman: Legacy. Metamorpho on 60-luvulla luotu supersankari, joka osaa muuttaa vartalonsa muotoa. DC:n sarjakuvien yleiseen tyyliin voima oli alunperin hillitympi, mutta nykyään vain kirjoittajien mielikuvitus on rajana: Metamorpho venyy ja paukkuu muokatessaan itseään atomitasolla.

Carrigan tunnetaan parhaiten Barry-sarjasta, jossa hän näytteli koomista roistoa NoHo Hankia (kuvassa). Hän sai roolilla kolme Emmy-ehdokkuutta: viimeisimmän eilen.

Carrigan on lähes karvaton autoimmuunisairaudesta johtuen, joten joku saattaa pohtia, eikö sarjakuvien kenties kuuluisimman klanipään Lex Luthorin rooli olisi hänelle omiaan. Taitaa kuitenkin olla fiksua päästää hänet sankariksikin. Uralta löytyy monia roiston rooleja, ja DC:n roistoa hän on näytellyt jo kahdesti: hän oli The Flash -sarjan Mist ja Gotham-sarjan Victor Zsasz.

Muita vahvistettuja hahmoja ovat Teräsmies itse, Lois Lane, Vihreä lyhty, Haukkatyttö, Mister Terrific, Luthor ja "Teräsmiehen paras kaveri" Jimmy Olsen. Kahdella jälkimmäisellä ei ole vielä näyttelijää.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pate Mustajärvi täyt... Suomen suurimman ja ... >

Keskustelut (1 viestiä)

calwosncnakakd

14.07.2023 klo 20.01 1 tykkää tästä

tassakin tulee joku paska montaasikojtaus mis kaikki naa 50 dcn muuta hahmoa naytetaan ihan kun flashin kohtaulsessa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova