Tuorein sisältö

Servant 2-1 ja 2-2: kaiva vanha kunnon kumivauva esiin, jos käki karkaa kakaransa kanssa

01.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 384 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 1 ja 2:
Doll ja Spaceman


Kumivauvan hoitaja vaihtoi tilalle oikean lapsen. Nyt hän on häipynyt kulttinsa luo vauvoineen. Tarina, joka ei kuulosta edes leffalta, toimii 5 tunnin jälkeenkin.

Äityli kokee lapsensa olevan kidnapattu, mutta hän ei sentään fiksoidu uudestaan kumivauvaan. Isukin hiipuvasta tuntoaistista muistutetaan tavallista mauttomammin, jotta hän tuntuisi riittävän sekavalta kumi-isäksi. Toinen jakso ei jatka suoraan siitä, vaan päiviä sitten kadonneen yksityisetsivän muistot yritetään palauttaa hypnoosilla. Ilmeisesti hän päätyi keskelle rituaalia.

Toivon onnellista ratkaisua, mutta tauon jälkeen epäilen tuntevani ivaakin, kun varakas pariskunta ei hyväksy todellisuuden varjopuolia, vaikka miehen kokkailut alleviivaavat heidän olevan persoja aistien maailmalle. Pulmat lakaistaan maton alle ja jos "nigerialaiskirje lupaa perinnön", he kokevat, että näinhän sen pitikin mennä. Ehkä?

Hermione valitsi väärin. Rupert Grint on yhä mainio naisen nuutuneen turhapuromaisena veljenä, joka on kirjoitettu salakavalan aggressiiviseksi yllyttäjäksi, joka maailmaan pettyneenä "tietää", miten onni otetaan omiin käsiin. Siitä tehdään virallista sisältöä, että mahdolliset yliluonnolliset käänteet haastavat hänen kyynisyytensä.

Nainen palaa toimittajaksi lässyttääkseen tv:ssä, jos vauva vaikka näkisi sen. Sarja tietää vitsin olevan kärkevä, joten nainen myöntää mokanneensa, eikä mies silti kykene sanomaan, että niinpä teit. Solmussa ovat he. Vähemmän on enemmän haettua absurdia tunnelmaa ajatellen.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-9 ja 1-10 --- Jaksot 2-3 ja 2-4 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Diilissä luvassa kun... Britannian albumilis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova