Tuorein sisältö

Tribes of Europa 1-4: vuoden tähän mennessä rapeimmat postapokalyptiset discomurhaorgiat

03.03.2021 klo 23.00 | Luettu: 546 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4


Edistystä: jakso tekee jotakin paremmin kuin jokin muu. Maailmanlopun jälkeen roistot järjestävät aina disco-orgioita ja Mortal Kombat -matseja areenalla. Asetelman laimea toteutus oli The Stand -sarjan iso moka tammikuun alussa ja siihen verrattuna idea toimii tässä. Tiedämme miten hämmentynyt tilannetta seuraava ulkopuolinen on. Tappomatsia vaivaudutaan katsomaan. Kameramies pyrkii kuvaamaan alhaalta ylös, eikä ylhäältä alas, joten tilanne tuntuu isommalta kuin The Standissa.

Ensin se ulkopuolinen eli vangittu veli päätyy eliittiorjaksi paljastettuaan vanginvartijan sivutoimet. Tämä melkein tapahtui jo viimeksi, mutta jaksojen vaihteeseen oli pakko pultata huijaus kuolemantuomiosta.

Pahisämmän orjat ovat meikattuja miesnarttuja, joista äänekkäin pitää asemastaan. Osana koulutusta sankari sanalla sanoen raiskataan. Myöhemmin hän päättää mielistellä emäntää, joten teoriassa tämä on vastaava provosoiva skenaario kuin Daenerysin kuviot Game of Thronesin alussa. En sano, että mikään on erikoista saati hyvää, mutta aiemman haukotteluni huomioiden nämä rinnastukset ovat kehuja.

Sekin sujuu, kun pikkuveli ja "Han Solo" kohtaavat Solo-ongelmia ryökälekylässä. Yritys maksaa velat rennosti hihitellen kostautuu ja he menettävät taikakuution. Siskon osuus on puutaheinää. Hän liittyy armeijaan. Esimies puhuu tehtävästä, josta äijä ottaa vastuun. Isompi esimies sanoo ei, joten vastuun äijä ottaa. Melkein tajusin jotakin.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin Metallican Lars... Pedro Pascal ei näyt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova