Tuorein sisältö

Servant 2-3 ja 2-4: M. Night Shyamalan palaa ja homma edistyy

04.03.2021 klo 22.30 | Luettu: 613 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 3 ja 4:
Pizza ja 2:00


Tyylin määritellyt M. Night Shyamalan palaa ohjaamaan yhden jakson ja sitä mukailee osaavasti myös hänen tyttärensä Ishana Night Shyamalan, joka on isin tulevan kesäleffan Oldin apulaisohjaaja.

Paljonkin tapahtuu viimekertaiseen nähden. Pääosapari arvaa, missä "palvelija" luuhaa, joten he perustavat valepizzerian vakoillakseen. Koomisesti katsomme telkkarista, kuinka päähenkilöt katsovat telkkarista, kuinka pizzakuski lähinnä kuskaa pizzaa jännämusiikin hellittämättä. Se ehkä menee Shyamalan-brändin vaatimana käänteenä, että aavemaista vihjailua seuraavat henkilöt ovat itse pahiksia: pizzarouva huumaa entisen palvelijansa.

Käsi joka kehtoa keinuttaa -standardeilla palvelija ei tehnyt paljoa, mutta häntä kidnappaajana pitävä rouva kidnappaa hänet höykyttääkseen häntä öisin (2:00). Se oli paksua, että totuuden tietävä aviomies ja veli lähtivät mukaan pizzajuoneen, mutta olemattomat reaktiot kidnappaukseen tekevät hömelöstä tohvelisankaruudesta taas ominaisuuden. Mies toi taloon kumivauvan, kun akka ei voinut hyväksyä tekojaan, ja viimeistään nyt akka vahvistetaan traagiseksi hirviöksi ja mies kai "Hitlerin äänestäjäksi", minkä äijä mahdollisesti on sisäistämässä.

Homma edistyy - mutta enkö kiitellyt viimeksi sitä, että vähemmän on enemmän? Hidas tarina voi tuntua hitaammalta kun hutiloinnilla särjetään rakas illuusio potentiaalista. Eritoten pizzajuoni tulee kulman takaa ja kestää hetki niellä se.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-1 ja 2-2 --- Jaksot 2-5 ja 2-6 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sehän on niin että s... ZROCK-festivaali juh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova