Tuorein sisältö

Tulokasartisti VIIVI vastaanotti kultaa

05.03.2021 klo 21.08 | Luettu: 361 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kolmannella singlellään läpimurron tehnyt 21-vuotias tulokasartisti VIIVI on yksi tämän vuoden isoimmista tulokasartisteista.

Artisti vastaanotti ensimmäisen kultalevynsä hittisinglestään Lääke, joka on vastikään ylittänyt kahden miljoonan striimin rajapyykin.

VIIVIn kolmas single Lääke julkaistiin joulukuun alussa. Heti vuodenvaihteen jälkeen kappale lähti huimaan nousuun Spotifyssa, ja on nyt pysytellyt pian kaksi kuukautta Suomen kuunnelluimpien kappaleiden Top 10 -listan tuntumassa. Korkeimmillaan kappale nousi sijalle 3. Suomen radiolistalla Lääke on saavuttanut sijan 21.

Lääke on kertomus yksipuolisesta rakkaudesta, jossa toinen on mukana vain lääkitäkseen vanhoja haavojaan. Lääke-kappale on syntynyt VIIVIn aiemman tuotannon tapaan laulajan omasta kynästä yhdessä Lauri Halavaaran ja Joonas Kerosen kanssa. K

Somessa ja erityisesti TikTokissa aktiivisesti toimiva artisti on lyhyessä ajassa kerännyt somekanaviensa kautta aktiivisen fanikunnan. Joulukuussa TikTok-tilinsä avannut VIIVI on reilussa parissa kuukaudessa saanut palvelussa yli 7 000 seuraajaa.

Universal Musicille ja Capitolille kiinnitetty VIIVI julkaisi debyyttisinglensä Sä päätit tän helmikuussa 2020. Viime kesäkuussa julkaistu kakkossingle Lauseet on vain lauseita on kerännyt jo yli miljoona kuuntelua.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Abreu julkaisi uutta... Apocalyptica julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova