Tuorein sisältö

Metalliryhmä Arion julkaisee uuden albumin huhtikuussa, kuuntele tuore näyte tulevasta

12.03.2021 klo 22.15 | Luettu: 1111 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melodisen metallin taitaja Arion julkaisee kolmannen albuminsa Vultures Die Alone perjantaina 9.4. Albumilta ovat singleinä ilmestyneet Bloodline (feat. Noora Louhimo), Out of My Life, In the Name of Love (feat. Cyan Kicks) ja tänään 12.3. julkaistu I Love to Be Your Enemy.

Levyn pääasiallisena säveltäjänä ja sanoittajana on toiminut kitaristi Iivo Kaipainen sekä tuottajana Matias Kupiainen (Stratovarius). Miksauksesta vastasi brittimiksaaja, tuottaja ja äänittäjä Adam "Nolly" Getgood (Periphery, Bury Tomorrow, Architects, Animals As Leaders ja Haken).

"Inspiraation albumille ovat antaneet lukuisat pettymykset, kokemukset myrkyllisistä ihmisistä ja tarve purkaa tätä kaikkea johonkin. Levyn otsikko Vultures Die Alone viittaa opportunistisiin ja häikäilemättömiin ihmisiin, jotka toivon mukaan joskus saavat ansionsa mukaan. Kaikki albumin kappaleet sopivat tämän otsikon alle erinomaisesti".

Albumilla vierailevat Battle Beastin solisti Noora Louhimo (Bloodline) ja Cyan Kicks -yhtye (In The Name Of Love).

UMK:sta vuonna 2013 koko kansan tietoisuuteen ponnistanut kokoonpano on ehtinyt tehdä keikkoja paitsi Suomessa myös Japanissa ja Euroopassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tribes of Europa 1-6... Kauhua ja fantasiaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova