Tuorein sisältö

Tribes of Europa 1-6: Sad Max metsä-Euroopassa jää tauolle

12.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 595 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6


Kauden päätteeksi kukin pöheikön pennuista jätetään uuden vaiheen kynnykselle. Minimivaatimukset täyttyvät siinä mielessä, että ymmärrän, jos et haukottele vettä silmistäsi.

Kunnioitettavin on taas isoveljen juoni. Orjana hän vain teeskentelee tahtovansa konnaksi, mutta emännällä on traagisia piirteitä ja Tukholman syndrooman oireita voi aistia. Oman kehon viiltely ei tietenkään tuo ylennystä, vaan jätkän on teloitettava isänsä Mortal Kombatissa. Veden on tarkoitus virrata muusta kuin mainitusta syystä, mutta nyökkään nuorelle näyttelijälle, joka tuo tappeluun hallitusti hysteriaa.

Siskon juoni etenee kuten veikkasin. Rauhanturvaajat eivät olleet kieroja, mutta nyt he ovat. Iso pamppu koettaa turvata rauhan, mutta pienen jöpön joukot ampuvat sekä omia että vihollisia ruokkiakseen sotaa. Keskelle jäävä sisko joutuu jatkamaan viharakkaussuhdetta vihollisämmän kanssa. "Yllättävä" lisäys: amatsoneja esitellään 2. kautta varten.

Pikkuveli vie kuution minne käskettiin ja pääsee mystiseen hissiin. Hymyilin kerran vielä hänen kaverilleen - ja ihan sama. Toistan sen, että vaikka parissakin asiassa on potentiaalia, kriitikoiden enemmistön jo siunaama sarja on selvästi kliseisempi, pirstaleisempi ja sahajauhoilla jatketumpi kuin monet nuorten aikuisten scifileffat, joita on piesty kuin vierasta sikaa. Olin sortua parempaan arvosanaan, kunnes muistin, että "Mad Max metsä-Euroopassa" kuulosti paremmalta ennen sarjan alkua: se siitä potentiaalista.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen ja arvosana 1. kaudelle:


< Jakso 1-5

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päin vattua: jokin n... Metalliryhmä Arion j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova