Tuorein sisältö

Shazam! Fury of the Gods palkkasi roistoksi Helen Mirrenin

24.03.2021 klo 23.59 | Luettu: 1182 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Shazam! kertoo teinistä, jonka taikasana muuttaa aikuiseksi supersankariksi, joten fantasia kärsii lykkäyksistä, joihin koronavirus on osasyyllinen. Jatko-osa Shazam! Fury of the Gods valmistuu tähän tietoon kesällä 2023 eli neljä vuotta alkuperäisteoksen jälkeen.

Dwayne Johnsonia ei ole vahvistettu mukaan, vaikka hänen oli eräässä vaiheessa tarkoitus näytellä sankarin arkkivihollista Black Adamia jo ensimmäisessä osassa. Black Adamin oma leffa on yhä kehitteillä, vaikka se on vedetty kalenterista.

Fury of the Gods on värvännyt roistoksi toisen Fast & Furious -tähden, joka tunnetaan myös Oscarin väärteistä rooleista: Helen Mirren näyttelee Hesperaa. Hespera ei ole DC-hahmo, vaan kreikkalaisesta mytologiasta lainattu nymfi, joka on yksi Atlas-titaanin tyttäristä.

Shazamin nimi viittaa Salomonilta, Herkulesilta, Atlasilta, Zeukselta, Akillesilta ja Mercuriukselta perittyihin voimiin, joten kyse on melkeinpä kreikkalaisten sisällissodasta (Salomon on Raamatusta ja Mercurius roomalaisesta mytologiasta).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Handmaid's Tale ... Temptation Island Su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova