Tuorein sisältö

Kuuntele uutta, Robin Packalen & Alex Mattson - Hard to love

26.03.2021 klo 09.04 | Luettu: 1472 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Robin Packalen ja Alex Mattson ovat julkaisseet singlen Hard To Love, johon saadaan musiikkivideo vielä tämän päivän aikana.

Julkaisu on samalla ensimmäinen single Robinin myöhemmin tänä vuonna päivänvalon näkevältä toiselta englanninkieliseltä EP:ltä "Rest In Beat AM". Sami Joensuun ohjaama tanssintäyteinen musiikkivideo on katsottavissa klo 16.00 alkaen.

"Aloitettiin Robinin kanssa tekemään biisejä yhdessä vuoden 2020 alussa – tavoitteena ei ollut julkaista yhteisbiisiä vaan tehdä hyvää musaa yhdessä. Kun saatin ’Hard To Love’-biisin eka demo valmiiksi, tajuttiin heti, että tää olisi siistiä julkaista yhdessä. Haluttiin saada lopputuloksesta tosi catchy ja tanssittava, ja onnistuttiin siinä mun mielestä tosi hyvin. Biisi tuo ehdottomasti esille meidän molempien vahvuudet ja yhdistää ne freshillä tavalla", kertoo Mattson.

Hard To Love on Packalenin, Mattsonin sekä Tiina Vainikaisen käsialaa. Kappaleen tuotannossa on ollut mukana Mattsonin lisäksi Joonas Angeria. Viisun miksauksesta vastaa teknikko James Krausse, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Beyoncén, Alicia Keysin ja Nick Jonasin kanssa.

Alex Mattsonin nähdään Blind Channel -yhtyeeseen liittymisen jälkeen kevään euvosiisukoitoksessa Rotterdamissa.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsalaisen metalli... 'Siinä tunnemyrskyss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova