Tuorein sisältö

'Siinä tunnemyrskyssä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun kirjoittaa aiheesta biisi' - tältä tuntuu kun Huuhkajat voittaa!

26.03.2021 klo 09.12 | Luettu: 1155 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Niila julkaisee sykähdyttävän kappaleen veljensä Paulus Arajuuren ja Huuhkajien matkasta EM-kisoihin

"Sukupolvien unelma
Pitkä on odottavan aika
Yli sata vuotta ei tuu kyyneleet suotta
Meidän pojat lähtee euroihin
"

Laulaja-lauluntekijä Niila työstää parhaillaan Berliinissä toista albumiaan, mutta tänään artistilta saatiin poikkeuksellisesti suomenkielinen julkaisu Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallisesta saavutuksesta. Huuhkajien matka EM-kisoihin ja oman veljen, jalkapalloilija Paulus Arajuuren, mukanaolon tuoma tunnelataus oli Niilan mukaan niin valtava, että aiheesta oli tehtävä biisi.

"Kun ratkaisevan pelin loppuvihellys tuli ja homma oli selvä, näin kun Paulus putosi polvilleen nostaen kädet kohti taivasta. Itsellä tulvahti välittömästi kyyneleet silmiin ja sit lähti totaalisen ennennäkemätön sekoaminen! Minkään oman saavutuksen tuoma fiilis ei ole koskaan verrattavissa siihen, miten ylpeä ja onnellinen olin pikkuveljen puolesta ja eihän siinä tunnemyrskyssä ollut muuta vaihtoehtoa, kun kirjoittaa aiheesta biisi. Kuulijoilta ja itse joukkueelta tullut palaute oli niin ylitsevuotavaa, että totesimme, että pitäähän tämä saada koko kansan kuultavaksi".

Sukupolvien unelma on kunnianosoitus Huuhkajille ja suomalaisuudelle. Tavoitteena oli luoda tunteikas ja euforinen kappale Suomen jalkapallomaajoukkueen pitkästä matkasta tähän pisteeseen. Fiilis ja muisto hetkistä, jotka jäävät ikuisesti osaksi suomalaista jalkapallohistoriaa. Kappaleella vierailee Arajuuren veljesten lapsuudenystävä Reima ”Repliikki” Rinta-Seppälä.

Niila nousi suuren yleisön tietoisuuteen Sunrise Avenuen areenakiertueen lämmittelijänä ja suosio kasvoi entisestään hänen omien kiertueidensa myötä. Niilan debyttialbumi Gratitude on kerännyt globaalisti yli 20 miljoonaa soittokertaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele uutta, Robi... 'Se tunne kun häät o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova