Tuorein sisältö

Scorpionsin oli tarkoitus työstää levyä Metallican ja Slipknotin kanssa menestystä saavuttaneen miehen kanssa - projekti ei toteutunut

27.03.2021 klo 22.33 | Luettu: 761 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hard rock -veteraani Scorpionsin oli tarkoitus tehdä yhteistyötä uuden albumin suhteen Metallican ja Slipknotin kanssa menestystä saavuttaneen Greg Fidelmanin kanssa. Sunnitelmat muuttuivat ja Los Angelesin sijaan Scorpions on viettänyt pari kuukautta studiossa Saksan Hannoverissa.

Syynä yhteistyön kaatumiseen oli koronaviruspandemia.

Robb Flynnin "No Fuckin' Regrets With Robb Flynn" -podcastissa Scorpionsin rumpali Mikkey Dee kertoi yhteistyön alkaneen verkon kautta, mutta Zoom-yhteys ei pystynyt korvaamaan fyysistä läsnäoloa.

"Emme päässeet fiilistasolla samalle sivulle. Hän ei ymmärtänyt meitä, ja me emme häntä. Joten päätimme, että olisi parempi jatkaa keskenämme".

Pohdinnassa oli myös tauon pitäminen, ja levyn työstämistä olisi jatkettu myöhemmin Los Angelesissa. Mutta, koronatilanne on edelleen huono ja reilun puolen vuoden odottaminen - nyt bändi pääsi "tuoreeltaan" äänityshommiin ja projekti on edennyt hyvin.

Mikkey Deen mukaan äänitysten pitäisi olla lopullisesti paketissa parissa viikossa.

Bändin edellinen albumi "Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads" sisälsi tuttujen Scorpions-siivujen lisäksi pari uutta biisiä.

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ally McBeal tekee pa... Lindemann-yhteistyön... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova