Tuorein sisältö

Ally McBeal tekee paluuta: Calista Flockhartin on määrä tähdittää minisarjaa

27.03.2021 klo 23.00 | Luettu: 2161 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Persoonallisilla hahmoilla ja animaatiotempuilla terästetty juristikomedia Ally McBeal oli ilmiö lyhyen aikaa vuosituhannen vaihteessa. Sarja ei toipunut siitä, että Robert Downey Jr:n näyttelemä rakastettu uusi hahmo Larry jouduttiin hylkäämään pian esittelyn jälkeen Downeyn yksityiselämän ongelmien vuoksi. Larryn ja Allyn oli tarkoitus mennä naimisiin 4. kauden lopussa. Viides jäi viimeiseksi.

Tarinaa jatkava minisarja on alustavasti kehitteillä. Calista Flockhartin on luonnollisesti tarkoitus jatkaa pääroolissa. Sarjan luoja David E. Kelley jatkaa tuottajana, mutta hän ei välttämättä ole päävastuussa, sillä hän vihjasi vuonna 2018, että hän jättäisi aiheen uuden naispuolisen kertojan vastuulle, jos tilaisuus tulisi.

Faneilla on lukuisia hahmoja, joita toivoa takaisin, mutta nettikommenteista näkee, että Downeyn paluu olisi se suosituin tapa tehdä myöhäistä jatkoa. Se on asia erikseen, mitä Downey miettii. Larryn rooli oli hänen paluunsa suosioon, mutta onni jäi hetkelliseksi ja vasta Iron Man aloitti kultakauden.


Lähde: TV Line

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Selviytyjät Suomesta... Scorpionsin oli tark... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.03.2021 klo 08.22

"Poughkeepsie"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova