Tuorein sisältö

'Uskoimme kaikki, että hän selviää' - Wendy Dio muistelee Ronnie James Dion viimeistä viikonloppua

29.03.2021 klo 22.41 | Luettu: 1004 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maineikas heavy rock -ääni Ronnie James Dio kuoli toukokuussa 2010 vatsasyövän uuvuttamana.

Ronnien vaimo ja manageri Wendy Dio on Planet Rockin haastattelussa kerrannut Ronnien viimeisen viikonlopun tapahtumia.

Laulaja sai syöpädiagnoosin talvella 2009. Tuolloin todettiin, että kyseessä on parantumaton syöpä. Ronnie ja Wendy kuitenkin uskoivat vakaasti, että paha lohikäärme voitetaan.

Kemoterapian jälkeenkin taistelumieli oli korkealla. Sitten, tuli eteen viimeinen viikonloppu, joka romutti toiveet paranemisesta.

14.5.2020, perjantai, Ronnie oli todennut voivansa huonosti. Kivut olivat kovia. Yhteydenotto lääkäriin, ja Ronnie kuljetettiin välittömästi sairaalaan. Rokkarille annettiin piinaaviin kipuihin morfiinia, jonka johdosta Ronnie meni koomaan.

Noin 30 Ronnien läheisintä ihmistä ehti nähdä rokkarin ennen sunnuntai-aamupäivää, jolloin hän kuoli. Esimerkiksi Black Sabbathin Geezer Butler oli vaimoineen paikalla koko viikonlopun.

Wendy myöntää, ettei hän voinut uskoa kyseessä olleen Ronnien viimeisen viikonlopun. Vain kolme viikkoa aikaisemmin rokkari oli vastaanottamassa Revolver magazinen "Golden Gods" -pystiä. Ronnie oli tuolloin ihan kunnossa. "Uskoimme kaikki että hän selviää - selättää lohikäärmeen".

(Blabbermouth.net)



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muotoillaan asia näi... Janni Hussi somessa:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova