Tuorein sisältö

Muotoillaan asia näin: Thor 4:n yllätysvitsi saattoi paljastua

29.03.2021 klo 23.30 | Luettu: 1531 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Merkittävä näyttelijä on liittynyt Marvel-universumiin. Kohta hänen henkilöllisyytensä paljastuu.

Normaalisti V2.fi laittaisi nimen jo otsikkoon, mutta kyseinen näyttelijä nähdään elokuvassa Thor: Love and Thunder. Elokuvassa Thor: Ragnarok nähtiin vitsi, joka pysyi hyvin salaisuutena: Matt Damon, Sam Neill ja Luke Hemsworth näyttelivät näyttelijöitä, jotka esittivät tulkinnan aiempien Thor-elokuvien tapahtumista. Se on jo yleistä tietoa, että Love and Thunderissa nähdään vastaava vitsi. Mainitut tyypit palaavat ja muistakin on puhuttu.

Myös uusi näyttelijä saattaa olla osa kyseistä vitsiä. Hän saattaa myös olla koko jatkumon uusi pääpahis: ehkä hänet nähdään vasta lopputeksteissä ja hän muuttaa kaiken? Vain se tiedetään, että rooli on pieni. Kyseinen näyttelijä on: Russell Crowe. Marvel on yrittänyt pitää tiedon salassa, mutta Crowe on nähty yhdessä muiden näyttelijöiden kanssa.

Chris Hemsworth jatkaa Thorina, vaikka Natalie Portmanin hahmosta tulee sarjakuvista tuttu naispuolinen Thor. Guardians of the Galaxy -tiimi osallistuu tarinaan. Jumalien tappamiseen erikoistunutta uutta roistoa näyttelee Christian Bale.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Irregulars 1-2: ... 'Uskoimme kaikki, et... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova