Tuorein sisältö

Burgerimies Akseli Herlevi kiertää ympäri Suomea - onko karhuburgerin voittanutta?

01.04.2021 klo 11.01 | Luettu: 1360 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Burgerimies Suomessa lähettää aikaisempien kausien tapaan ravintoloitsija Akseli Herlevin road tripille etsimään täydellisen burgerin salaisuutta. Mukana Suomen reissulla on Ossi Lahtinen.

Ensimmäisessä jaksossa sävelletään, sanoitetaan ja nauhoitetaan Burgerimiehen tunnaribiisi yhdessä Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynysen kanssa.

Kotoa lähtiessä pakataan Dodge täyteen matkalihoja, perillä paitsi musisoidaan, myös maistetaan Lemin Särää, vanhaa suomalaista perinneruokaa, ja nautitaan muista Karjalan antimista. Luonnollisesti syntyy myös reissun inspiroima burgeri.

Ohjelmaa on kuvattu tämän kevään aikana ympäri maata, ja osaa jaksoista kuvataan parhaillaan.

"Tällä kaudella kokataan paljon enemmän ja monipuolisemmin erilaisia ruokia kuin aiemmin. Pääasia ovat edelleen huikeat burgerireseptit, jotka syntyvät kotimaisten matkakohteiden inspiroimina, ja niitä me kokkasimme Ossin kanssa aina jokaisen jakson vieraille".

Kauden aikana vieraillaan myös porotilalla Angelissa, osallistutaan pilkkikisoihin Inarinjärvellä ja vietetään yö lumiluolassa. Saariselällä syödään koko poro osissa. Kuusamossa syntyy ehta karhuburgeri.

Burgerimies Suomessa alkaa torstaina 8.4. Nelosella ja Ruudussa klo 20.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Valtteri Bottas teki... Seurapiirikaunotar S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova