Tuorein sisältö

Pori Jazzin suunnalta kuuluu positiivisia uutisia

15.04.2021 klo 20.11 | Luettu: 303 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruisrock on peruttu.

Seuraako Pori Jazz esimerkkiä?

Tulevan kesän yllä leijuu tällä hetkellä kysymysmerkkejä, mutta Pori Jazz -festivaalin valmistelut etenevät sillä toiveikkaalla tavoitteella, että musiikista ja kulttuurista päästään nauttimaan kesällä Porin Kirjurinluodossa.

"Pori Jazz seuraa tilanteen kehittymistä ja on mukana useissa eri keskusteluissa, joissa pohditaan toimenpiteitä turvallisten kesätapahtumien järjestämiseksi. Kävijöiden sekä kaikkien sidosryhmien turvallisuus on Pori Jazzille itseisarvo, mutta samalla festivaalin järjestäjät haluavat olla luovia ja pyrkiä löytämään erilaisia keinoja, joiden turvin pääsemme kokoontumaan konserttien äärelle viime kesän välivuoden jälkeen. Yleisön palvelemisen lisäksi Pori Jazz haluaa mahdollisuuksien mukaan tarjota työtä muusikoille sekä festivaalin yhteistyökumppaneille, joista monet ovat olleet viimeisen vuoden ajan vaikeassa tilanteessa".

Tulevan kesän osalta ratkaisuja ja linjanvetoja tehdään lähiviikkoina.

"Luvassa on melko varmasti tavanomaisesta poikkeavia järjestelyjä, ja joustavuutta kaivataan varmasti sekä yleisöltä, esiintyjiltä että järjestäjiltä. Kerromme lisätietoja Pori Jazzin tilanteesta ja järjestelyistä eri kanavissamme niin pian kuin mahdollista".

Tänään Pori Jazz on tiedottanut Cafe Pori Jazz -kahvila-ravintolan avaamisesta Kirjurinluotoon.

Toukokuussa avattava ravintola toimii perinteikkäässä Kirjurinluodon kesäravintolassa. Läpi kesän toimivassa ravintolassa kuullaan myös livemusiikkia.

Cafe Pori Jazz on kesällä auki seitsemänä päivänä viikossa - viikonloppuisin tarjolla on livemusiikkia. Ohjelmatarjontaa rakennetaan koronatilannetta seuraten, ja kesän esiintymisistä tiedotetaan lähiviikkoina.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gasellit lauantaina ... Audiofiilit ja MP3-p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova