Tuorein sisältö

Audiofiilit ja MP3-pakatun äänen vihaajat huomio - musiikin korkealaatuinen suoratoisto- ja latauspalvelu saapuu Pohjoismaihin

15.04.2021 klo 20.59 | Luettu: 434 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Musiikin korkealaatuinen suoratoisto- ja latauspalvelu Qobuz saapuu Suomeen ja muihin Pohjoismaihin.

Qobuzin musiikkitarjonta antaa kuulijan nauttia musiikista alkuperäisessä huippulaatuisessa muodossa – juuri niin kuin musiikin tekijät ovat sen studiossa tarkoittaneet. Qobuz tarjoaakin miljoonille musiikkifaneille ja audiofiileille suoratoisto- ja latauspalvelun erinomaisella äänenlaadulla sekä monipuolista toimituksellista taustatietoa musiikista ja artisteista.

Keskittymällä korkealaatuiseen musiikkiin Qobuz tuo musiikkifanien ja audiofiilien saataville laajan valikoiman, josta musiikkia voi hankkia sekä lataamalla että suoratoistona.

Qobuz on sitoutunut taiteilijan näkemykseen

"Meille on tärkeintä välittää eteenpäin taiteilijan näkemys. Palvelumme tarjoaa korkealaatuista studiotason musiikkia, sisältäen laadukkaan metadata-paketin säveltäjineen, sanoittajineen ja sovittajineen. Asiakkaamme jakavat rakkautemme, intomme ja kunnioituksemme musiikkia ja taiteilijan visiota kohtaan, ja siksi tavoitteemme on kasvaa nopeasti".

Qobuz on korkealaatuisen äänen edelläkävijä toimialallaan tarjoten laajimman valikoiman korkealaatuisinta Hi-Res -tason (24bit, aina 192 kHz:iin asti) ja Hi-Fi (CD-laatuista)-tason musiikkia. Qobuz oli ensimmäisiä suoratoistopalveluja, joka poisti vahvasti pakatut audiotiedostomuodot valikoimastaan ja on ainoa musiikkipalvelu, joka tarjoaa korkealaatuista musiikkia sekä lataus- että suoratoistopalveluna. Qobuz ei käytä MP3-tason äänenlaatua eikä sijoita mainontaa musiikin lomaan.

Qobuz sai alkunsa vuonna 2007 Ranskassa Denis Thebaudin ja Yves Rieselin päättäessä ratkaista heikkolaatuiseksi pakatun äänen ongelman musiikkipalveluissa. Esimerkiksi MP3-muotoon pakattaessa äänenlaatu kärsii niin paljon, ettei kyse ole enää samasta kokemuksesta kuin korkealaatuisen pakkaamattoman musiikin kuuntelussa.

Vuosien aikana palvelu on kasvanut yli 70 miljoonan kappaleen valikoimaksi ja tarjoaa markkinoiden laajimman korkealaatuisen musiikin valikoiman.

Nyt Qobuz laajenee Suomeen ja muihin Pohjoismaihin ja panostukset paikallisen musiikin ja toimituksellisen sisällön tuomiseksi mukaan palveluun jatkuvat. Jo nyt palvelussa on mukana yli 100 uutta soittolistaa pohjoismaisilta artisteilta. Palvelun hinnat suoratoistosopimuksella alkaen 19,99 euroa/kk.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pori Jazzin suunnalt... Mads Mikkelsen kohta... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.04.2021 klo 07.26 1 tykkää tästä

Digitaali on kuitenkin aina digitaalia. Ei ne vinyylin analogiääntä voita.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova