Tuorein sisältö

Berliinissä asuva kansainvälisesti palkittu suomalaisartisti julkaisi uuden singlen

16.04.2021 klo 08.35 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saksassa uraa tekevä, Berliinissä asuva kansainvälisesti palkittu suomalaisartisti Lxandra julkaisee 11. kesäkuuta odotetun debyyttialbuminsa "Careful What I Dream Of".

Albumilta on nyt saatavilla sen viides single Sabotage, joka on artistin ensimmäinen oma julkaisu lähes vuoteen.

Kappaleen tuotannosta vastaavat Lxandra itse sekä ruotsalainen biisintekijä Jarly (Becky Hill, Sigala) ja suomalainen Perttu Kurttila. Musikaalisesta perheestä tulevan Lxandran isää ja veljeä kuullaan myös biisillä bassossa ja kitarassa. Singlen rinnalle julkaistaan artistin itse ohjaama musiikkivideo.

"Mulle tää biisi kertoo meidän ihmisten tuhoisista taipumuksista. Miksi tuhoamme niin usein sen, mitä rakastamme? Itsemme, toisemme ja meidän ainoan kodin, tän planeetan… Ehkä meidät on jotenkin ohjelmoitu siihen? Tää biisi kirjoitettiin jo monta vuotta sitten, mutta just nyt tuntuu oikealta hetkeltä julkaista se."

Lxandralle myönnettiin kaksi vuotta sitten Music Moves Europe (MME) -palkinto (entiseltä nimeltään EBBA), jonka ovat aiemmin saaneet muun muassa Adele, Tove Lo ja Sigrid. Suomalaisartistin musiikkia on kuunneltu globaalisti yli 40 miljoonaa kertaa.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kriitikoiden ylistäm... Suomen Def Jam avaa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.04.2021 klo 11.39

Tekeekö se suomessa mitään kun en ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta artistista?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova