Tuorein sisältö

Suomen Def Jam avaa julkaisuvuotensa näyttävästi

16.04.2021 klo 09.26 | Luettu: 262 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Def Jam avaa julkaisuvuotensa näyttävästi – Grammy-ehdokas DaBabylle musiikkia tuottaneet MVABeats ja JAYSTON julkaisivat Nightshift-projektinsa debyyttisinglen Kivullisii.

Kappaleella ovat mukana myös Def Jam Recordings Finlandia vetävä, maamme menestyneimpiin rap-artisteihin lukeutuva Pyhimys, nelinkertainen Emma-ehdokas ja uuden rap-sukupolven suunnannäyttäjä ibe sekä Universal Musicille kiinnitetty r’n’b-lupaus Dreas.

Pyhimys vaikuttui kappaleesta pian sen kuultuaan ja päätyi lopulta siihen mukaan myös itse.

"Kun tuottajakaksikko sainattiin Def Jamille, oli suunnitelmissa heti tuottajalevy, jonne tietysti halusin kovasti päästä mukaan vierailijaksi. Iben kanssa olen pitkään halunnut tehdä yhteistyötä, koska pidän häntä sukupolvensa potentiaalisimpana genren rajojen venyttäjänä ja siten laajemman ilmaisun kehittäjänä. Kuulin biisin aihion ja se tuntui tarjoavan sopivan kontrastin omalle kyyniselle asenteelleni".

Kivullisii-kappaleen videon on ohjannut ja leikannut Luis Bustamente.

Kivullisii on Nightshiftin avaussingle heidän tulevalta tuottaja-albumiltaan, jonka valmisteluun MVABeats ja JAYSTON keskittyvät parhaillaan. Albumi tulee pitämään sisällään heidän tuottamia kappaleita, joilla vierailee kotimaisia rap- ja r’n’b -artisteja aina uusista tulokkaista genren isoimpiin nimiin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Berliinissä asuva ka... Vuoden tulokkaaksi a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova