Tuorein sisältö

The Irregulars 1-6: tohtori Frankensteinin asenteella kootun sarjan on se hirviökin tarjottava

22.04.2021 klo 23.00 | Luettu: 491 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Hieracium Snowdoniense


Sherlockin & Watsonin suhde teineihin ryömii lähemmäs sitä, mistä oli kyse alkuperäisissä tarinoissa, mutta vetovastuu on teinien. Yksi potkii Sherlockin ylös sohvalta ja saa apua painajaisten tulkinnassa. Muut pelastavat Watsonin ratkaistessaan elinvarkausmysteerin, joka jäi herroilta kesken edellisen yliluonnollisen buumin aikana.

Paljastuu, että Watson torpedoi tapauksen salatakseen osallisuutensa "buumiin". Hahmo on kiinnostava, vaikka se on aina kankeaa, kun uutta hahmoa väitetään vanhaksi. Watson on pienisieluinen mies, joka teeskentelee olevansa muita parempi vaikka avoimen pöyhkeästi, jos hän ei muuta keksi. Kun sen läpi nähdään, hän on hieman säälittävä, joten eivät teinit voi häntä kuolemaan jättää.

Vähäinen jännämöykkä on vaisua Frankensteinin mukailua ilman palavaa tuulimyllyä. Odotukseni alkavat vakiintua. Hahmot ovat riittävän hyviä, jotta lupauksetkin konflikteista kiinnostavat, vaikka osa kiehnäyksestä tuntuu jäävän laihaksi. Mitä tekee rapaköyhä tyttö, joka saa tietää kellistäneensä prinssin? Ärisee. Tekee bänksit.

Sherlock kiukkuilee yhä krapulaisena, mutta välillä ajatus kirkastuu. Se on melkein isällistä, kun hän sanoo tyttärelleen, että kamaluudet vahvistavat kaverisuhteita, mutta tyttö on ajautumassa etäälle kavereistaan - tekemällä tehdysti kenties, mutta jokin tässä toimii. Tytön unista tuttu setä alkaa vaikuttaa roistolta varttia ennen vahvistusta ja ajoissa kauden huipennusta ajatellen, jos huipennukseen on varaa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Naamat-festivaalin l... Ozzyn tyttären Kelly... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova