Tuorein sisältö

Shadow and Bone 1-2: sankaritar on liikuteltava supersankarileffan taivassäde

26.04.2021 klo 23.00 | Luettu: 1315 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
We're All Someone's Monster


Komea, vakava fantasia jatkuu kunnioitettavana, mutta kuivana. Päähenkilö on legendojen ennustama sankari. Se esitetään hieman vaikeasti: hänen valovoimansa on ainutlaatuinen, mutta "toiveikkaasta teoriasta" johtuen sille on vakiintunut nimi ja hänestä kiinnostuneet tahot tietävät enemmän kuin hän. Valo puree maagiseen pimeyteen ja sankaritarta tänään auttavalla prinssi Kaspianilla on pimeysvoimia, hu huu?

Puolet jaksosta tutkii kelmejä, jotka yhä valmistautuvat matkaan, joka tekee heistä relevantteja joskus. Oletettavasti hekin ovat päähenkilöitä, mutta aikaisilta sivujuonilta he tuoksuvat. Kun sankaritarta alussa ihmetellään korkea-arvoisten sotilaiden teltassa, katsoja ei varsinaisesti ole siellä hänen kanssaan vaan asioiden edellä, kun on todennäköistä, että gangsterit ovat tärkeämpiä uhkia ja/tai kavereita. Vähitellen toisistaan erottuvilla kelmeillä on keskinäisiä kaunoja, velkoja ja juonia yhden sarjan tarpeiksi, joten: katsotaan.

Nättien näyttelijöiden pätevyys poislaskien osuvin pala maailmanrakennusta on tänään se, että kun tavallisten taikurien on nähty kaatuvan luoteihin (lepakon syötyä tulisen tädin viimeksi), sivuhahmo vahvistaa, että teknologian kehittyessä taikurien arvo on jatkanut laskemistaan. Tämä kuulostaa visiolta, joka on menossa jonnekin.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenin kesäke... MasterChef VIP-kaude... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova