Tuorein sisältö

Leijonien MM-ottelut myös Maikkarilla

29.04.2021 klo 16.09 | Luettu: 954 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

21.5.–6.6. C Moressa ja MTV:llä nautitaan Leijonahuumasta.

Reilu kaksiviikkoinen MM-kiekkokarnevaali täyttää C Moren suoratoistopalvelun ja kanavat. Myös MTV3-kanavalla nähdään kaikki Leijona-pelit suorana. Antero Mertaranta jatkaa pääselostajana C Moressa ja Mika Saukkonen MTV3:lla.

C Morella tuttuun tapaan suorana kaikki kisojen 64 ottelua ilman katkoja.

TV:ssä pääkanavana on C More Sport 1, joka on pyhitetty turnauksen ajan MM-kiekolle. C More Sport 1 esittää kaikki kisojen tärkeimmät ottelut ja niiden perään pikakoosteet juuri päättyneistä rinnakkaisotteluista. C More Sport 2 -kanavalla seurataan suorana valtaosaa samaan aikaan pelattavista otteluista.

Antero Mertaranta selostaa C Moressa kaikki Leijonien pelit ja ratkaisupelit. C Moren selostuskaartiin kuuluvat tuttuun tapaan myös Mika Saukkonen, Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen. Uusina ääninä kevään kokoonpanoon liittyvät Liiga-lähetyksistä tutut Jani Alkio ja Aleksis Ärje.

MTV3-kanavalla esitetään kisojen aikana 12 suoraa ottelua: kaikki Suomen seitsemän alkulohkon ottelua, yksi puolivälierä, välierät ja mitaliottelut.

Suorien lähetysten lisäksi MTV3-kanavan ohjelmistoon kuuluu läpi kisojen illan päättävä MM-extra. Tulosruudun jälkeen klo 22.35 alkavassa ohjelmassa käydään läpi tärkeimpiä tapahtumia ja perehdytään Leijonien otteisiin.

C Moren kevään MM-kisojen asiantuntijatiimi julkistetaan torstaina 6.5.



(Lähde C More)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Wheel of Time -f... The Handmaid's Tale ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova