Tuorein sisältö

Kun musiikkilinen tausta on countrya, Panteraa sekä Ozzya - suosittu countryrokkari julkaisi energisempää rokkia

30.04.2021 klo 11.40 | Luettu: 315 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvaltojen kuumimpiin countryrokkareihin lukeutuva Cory Marks julkaisi tänään energisen ja raskaammin rokkaavan uuden singlensä Blame It on the Double.

Alkujaan Marksin viime vuonna ilmestyneelle debyyttilevylle rauhallisempana countrybiisinä äänitetty viisu laitettiin uuteen uskoon Theory of a Madman -yhtyeen Tyler Connollyn sekä Jason Hookin kanssa.

"Musiikillinen taustani sisältää niin Merle Haggadia ja Waylonia kuin Panteraa sekä Ozzya, ja mielestäni kaikki nämä vaikutteet kuuluvat läpi tällä kappaleella. Biisissä on countrylle tyypillistä tarinankerrontaa, sielukasta laulua sekä rock-särmää ja asennetta, joka auttaa kappaletta erottumaan joukosta ja näyttämään samalla mihin kaikkeen minusta on artistina. En olisi pystynyt tähän ilman Tylerin sekä Jasonin apua, he todella toivat biisiin sen tarvitsemaa rock-energiaa".

Viihteelle vaihtamisen mukana tulevasta vapaudesta kertovasta biisistä tehtiin myös uusi musiikkivideo, jolla nähdään klippejä loppuvuodesta ilmestyvästä kauhu/trillerielokuvasta The Retaliators.

Cory Marksin debyyttialbumi "Who I Am" ilmestyi vuonna 2020. Albumin debyyttisingle Outlaws & Outsiders (jolla vierailivat FFDP:n Ivan Moody, countrylegenda Travis Tritt sekä Mötley Cruen Mick Mars) on juuri ylittänyt kultalevyrajan Marksin kotimaassa Kanadassa - kappaletta on striimattu maailmanlaajuisesti jo yli 33 miljoonaa kertaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Olavi Uusivirta juhl... Solar Opposites: jät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova