Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 4-2: johan myrkyn lykkäs

05.05.2021 klo 22.00 | Luettu: 446 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 2:
Nightshade


Palkkalistoilla pysyy näyttelijöitä, jotka tekisivät vaikutuksen todennäköisemmin, jos tapaisimme heidät pitkän tauon jälkeen Junen kanssa. He eivät tue yksilövetoista ydintä. Entiset orjattaret kohtaavat pelastetun lapsen, joka kaipaa takaisin diktatuuriin, mikä olisi pätevämpi juoni esim. Junen ja hänen tyttärensä välien huipennuksena. Entinen isäntäpari jatkaa hohhailua vankeudessa. Emäntä on raskaana. Hänen matkansa ja kaikki teemat huomioiden: miksi pirussa?

June pitää kiinni siitä, että asiat tulee tehdä itse. Orjattarista ja martoista ei ole ramboiksi, mutta he päättävät myrkyttää bilettäviä pikku-hitlereitä. Joku saattaa olla heidän jäljillään, joten turvatalon vaihtamista mietitään, vaikka teiniemäntä polkee jalkaa sellaiselle. Olisin katsonut tunnin tätä. Kun tästä leikataan koko ajan sivuhahmojen kuvioihin, myrkynkeittely vaikuttaa "hassulta puuhastelulta", vaikka sitä on painotettu, että tappaminen vaatii veronsa.

Otsikkoni viittaa kolmanteenkin asiaan: June jää kiinni taas. 99,7 prosentin todennäköisyydellä hän ei päädy takaisin orjattareksi eikä verrannolliseen asemaan, joten en sakota tästä vielä, mutta ei kiesus. Kaiken hidastelun ja pakan lupaavan sekoituksen jälkeen farmisissivaihe saa vain puolitoista jaksoa?


Keskiarvo 38 jakson jälkeen:


< Jakso 4-1 --- Jakso 4-3 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Grammy-palkittu tuot... Judas Priestin Rob H... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova