Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 3-5: kivasti tehty entiseltä seksiorjalta, kun jälkeläistä saa yhä tavata

03.12.2020 klo 23.20 | Luettu: 2028 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 5:
Unknown Caller


Tämä oli huono väli tauolle, mutta ehkä se on opetus siitä, miksi tv-sarjojen kaudet päättyvät mukajänniin kysymyksiin. Yksityiskohdat palautuivat mieleeni ja kroonisesti närkästynyt June tuntui heti toteemieläimeltäni, mutta olisi kiva tietää, miksi haluan nähdä tämän jakson.

Syy löytyy: Junen entinen isäntäperhe tahtoo nähdä Junen kuopuksen, joka salakuljetettiin Kanadaan. Idea aktivoi mielikuvituksen voidessaan johtaa mielipahaan, jännitykseen, huterien liittolaissuhteiden syvenemiseen tai jopa farssiin, sillä Junen mies suostuu tapaamaan vain emännän, joka itse päästi vauvan karkuun. Nämä eivät ole vaatimuksia vaan kiintoisia kaikuja ilmassa, joita Junekin varmasti pohtii.

Tapaaminen korostaa emännän ristiriitaisia tunteita ja sallii hänen muodostaa Junen mieheen alustavan vuorovaikutussuhteen myöhempää käyttöä varten. Monisäikeistä jos kuitenkin helppotajuista tunteilua jatkaa Junen nauhoitus, jossa hän kypsästi avautuu siitä, kuinka uusikin vauva on rakkauden hedelmä, vaikkei nykytilanteessa saa rakastaa omaan tahtiin.

Tunnelmallinen jakso myy sen mahdollisuuden, että diktatuuri saattaa jo natista liitoksistaan. Jopa Junen jäykkä kauppakaveri vaikuttaa unelmoivan, että hänenkin lapsensa voi päästä pois. Vastareaktio on vähiten luonteva temppu, kun jyrinä ja salailu alustavat kohtausta, jossa entinen isäntä yrittää politikoida Junen pennun takaisin itselleen, mutta se on se syy, miksi seuraava jakso katsotaan.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 3-4 --- Jakso 3-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuka on painoi väärä... Suurin pudottaja Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova