Tuorein sisältö

Metallilaulajat Noora Louhimo ja Netta Laurenne julkaisevat yhteisalbumin

20.05.2021 klo 16.41 | Luettu: 767 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kansainvälisen tason metallilaulajat Noora Louhimo (Battle Beast) ja Netta Laurenne (Smackbound) aloittivat yhteistyön, jonka tuloksena syntyi melodisen metallin albumi "The Reckoning".

Albumin julkaisee tunnettu italialainen Frontiers Music Srl -levy-yhtiö 9.7.

Netta Laurenne on säveltänyt ja tuottanut albumin yhdessä kitaristi ja tuottaja Nino Laurennen kanssa.

Albumin debyyttisingle Bitch Fire on julkaistu.

"Ajatus yhteistyöstä Nooran kanssa oli ollut itämässä jo muutaman vuoden ajan. Kun pandemia alkoi ja tyhjensi molempien kalenterin, tuli täydellinen aika aloittaa tämä projekti. Noora on lahjakas laulaja, joka hallitsee erilaisia musiikkityylejä, ja lisäksi hän on ihana ihminen. Olemme alun perin samasta kaupungista, joten tuntuu erityisen hyvältä saada meidät, kaksi tamperelaista metallilaulajaa, työskentelemään yhdessä", sanoo Netta Laurenne.

"Olin seurannut Nettaa vuosia ja ihaillut hänen sielukasta ja vahvaa ääntään sekä tapaansa ilmaista itseään. Nyt, kun olemme tutustuneet tämän projektin myötä, on ollut yllättävää huomata, kuinka paljon meillä on yhteistä laulajina ja ihmisinä. Meillä on samat esikuvat ja musiikilliset vaikutteet. Rakastamme molemmat soul-, blues-, edge- ja powermusatyylejä. Netta on sielunkumppanini ja olen innoissani päästessäni laulamaan hänen kanssaan albumilla, joka on täynnä räjähtävää paloamme musiikkiin", hehkuttaa Noora.

Albumilla vierailevia soittajia ovat Samy Elbanna, Mikko Kosonen, Teemu Mäntysaari, JC Halttunen, Mika Tyyskä, Mike Barber ja Jukka Karinen.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen raskain juhan... Musta komedia kertoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova